• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mila Kunis i Ešton Kučer elegantni u crnom: Glumičino odelo je sjajan izbor za predstojeće maturske večeri

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blistali su na crvenom tepihu!

  • 0
Mila Kunis  Ashton Kutcher Foto: Tanjug/AP

Bračni par Ešton Kučer i Mila Kunis sinoć su prisustvovali devetoj godišnjoj ceremoniji dodele nagrada Breakthrough Prize Awards u Muzeju filmske akademije u Los Anđelesu.

Za ovo pojavljivanje su odabrali odgovarajuće modne kombinacije i osvojile poglede svih prisutnih na crvenom tepihu. Ešton se odlučio za crni smoking sa belom košuljom i crnom leptir mašnom, a podjednako glamurozna bila je i njegova supruga.

Ona je ponela crno odelo sa šljokicama i odlučila da ne dodaje mnogo detalja koji bi skretali pažnju sa efektnom dvodelnog odela. Ispod sakoa nosila je providnu crnu košulju, koju je upasala u pantalone visokog struka. Obula je crne salonke i nosila minimalni nakit, jer je odelo bilo zvezda večeri.

Odelo sastavljeno od šljokica nije rezervisano samo za zimske praznične dane. Svetlucavi sako može izgledati fantastično tokom cele godine. Pouzdani blejzer sa šljokicama može izgledati sjajno kao deo odela ili u kombinaciji sa farmerkama ili pantalonama.

Kako nam se bliži sezona matura razmislite o jednom ovakvom efektnom odelu ukoliko zaista želite da svi pričaju o onome što ste nosile.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota