• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zendaja na "Koačeli" u romantičnom izdanju i čizmama do butina: Fanovi serije "Euforija" su prepoznali haljinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Činilo se da 26-godišnja glumica uživa u svom izvođenju muzičkog seta, tokom kojeg je otpevala numeru takođe predstavljenu u ovoj seriji

  • 0
Zendaya Foto: Michael loccisano / Getty images / Profimedia

Zendaja je priredila pravo iznenađujuće fanovima kada se pojavila na bini festivala "Koačela" u subotu uveče. Bila je u društvu Labrinta kako bi izveli hitove "I’m Tired" i "All for Us".

Glumica nagrađena Emijem nosila je ružičastu mini-haljinu preko bele majice bez rukava. Ono što su svi primetili jeste da ova haljina neodoljivo podseća na onu koju je njena koleginica Hanter Šejfr nosila u seriji "Euforija" u prvoj sezoni.

Činilo se da 26-godišnja glumica uživa u svom izvođenju muzičkog seta, tokom kojeg je otpevala numeru takođe predstavljenu u ovoj seriji.

Kako prenose strani mediji, ovo scensko pojavljivanje izvođačice i glumice dešava se sedam godina nakon poslednjeg nastupa.

Što se tiče haljine, koja podseća na onu koju je lik Džuls nosila, u nežnoroze tonovima predstavlja odličan i neophodan prolećni komad. Načinjena je od diskretnih karnera, pa je samim tim romantična, ali "kristijan lobutin" čizme na pertlanje do butina su učinile da ceo ansambl ode u pravcu modnih kombinacija koje se inače i viđaju na ovom festivalu.

Na njoj su viđenje i retro ogromne alke, koje su se pre par godina vratile u modu i tu i ostale. Pustila je svoju prirodno dugačku i kovrdžavu kosu, za razliku od svečanih frizura koje nosi na crvenom tepihu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Magija na crvenom tepihu: Prelepa glumica se jednim potezom pretvorila u Pepeljugu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota