• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blejk Lajvli u drečavom mantilu i cvetnoj haljini: Neočekivan, ali savršen spoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prolećno i damski!

  • 0
Blake Lively Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli se u ponedeljak prvi put pojavila na crvenom tepihu otkako je sa suprugom Rajanom Rejnoldsom u februaru donela na svet njihovo četvrto dete. Prisustvala je Godišnjoj svečanosti Barnard koledža u Njujorku u privlačnom ansamblu.

Lajvli (35) nosila je midi haljinu sa golim ramenima modne kuće "Karolina Herera", preko koje je obukla proziran roze-narandžasti mantil sa drečavožutom postavom.

Njen izbor aksesoara i obuće, koji je uključivao par ružičastih "manolo blank" salonki sa ukrasnom šnalom, minđuše sa dragim kamenjem duginih boja i "šanel" tašnu sa cirkonima u bojama, pratili su glavne komade ove modne kombinacije.

Mantil modne kuće "serđo hadson" je jarkoružičaste boje, a njegova žuta unutrašnjost se odlično slagala sa midi haljinom. Iako je od prozirnog materijala i reklo bi se da nije prikladan za svečane prilike, savršena je dopuna cvetnoj haljini.

Za glamurozni izgled, Blejk je uvila trepavice, nanela jarko rumenilo i sjaj za usne. Jedan deo svoje talasasto isfenirane plave kose je pokupila u rep.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota