• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Time 100 Gala: Poznate dame oduševile u svečanim toaletama, Dženifer Kulidž ukrala šou

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica Dženifer Kulidž bila je zvezda večeri jer je i proglašena za jednu od najuticajnijih

  • 0
Jennifer Coolidge Foto: Tanjug/AP

Time 100 Gala je godišnja proslava Time 100 liste najuticajnijih ljudi na svetu. Pojavile su se mnoge zvezde i crvenim tepihom prošetale svečane toalete pažljivo birane za ovu priliku.

Kim Kardašijan, koja je nedavno govorila na samitu Time 100, oduševila je svojim izborom bele svilenkaste pripijene haljine. Haljia je sečena tik iznad kolena i širi se u takozvani "sirena" kroj. Jednobojnoj haljini dodala je dijamante i ponela jedinstvenu torbicu nalik školjki. Svoju crnu dugu kosu stilizovala je u neobavezne talase, a za dramatičan izgled poslužila je "smokey eye" šminka.

Nasuprot Kim, Ešli Grejem se odlučila za kompletno crno izdanje, a fotografima je pozirala zajedno sa svojim suprugom Džastinom Ervinom. Haljinu su krasile rese u predelu vrata i dekoltea, koje su padale niz ramena. Savršen dodatak je bio i šlep, a kosom stilizovanom u punđu je istakla detalje na gornjem delu haljine.

Dru Barimor, koju i ne viđamo tako često na gala događajima, odlučia se za veseliji, prolećni izgled. Elegantnu cvetnu haljinu sa srcastim dekolteom krasio je i odgovarajući, prozirni ogrtač. Donji deo dugačke toalete je plisiran, što nagoveštava neprolaznost ovog trenda.

Glumica kojoj je pripala najveća čast ove večeri nastavlja da oduševljava u maksi haljinama. Ove godine je Dženifer Kulidž izabrana da krasi naslovnicu godišnjeg broja časopisa Time 100.

Kulidž se odlučila za somotsku haljinu sa v-izrezom, koja je imala šljokice i staklene perlice oko ramena, dekoltea i rukava. Ukrasi su se nastavili oko ruba haljine, pa je i šlep odgovarao ukrasima na gornjem delu,

Preko haljine nosila je prozirni ogrtač sa odgovarajućim dizajnom. U sličnoj crnoj haljini sa šlepom kome se nije ni nazirao kraj je pozirala za naslovnicu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Posle presude šapnula jednu rečenicu čoveku koji ju je tužio: Gvinet Paltrou nije kriva za nesreću

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota