• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

7 modnih trikova zbog kojih Kejt Midlton uvek izgleda besprekorno

Vreme čitanja: oko 2 min.

Modna eskperktinja Ebi Mekhejl otkrila je kako jednoj od najlepših žena sveta uvek polazi za rukom da izgleda besprekorno

  • 0
Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Od držanja poruba utegnutim kako bi se zaštitila od naleta vetra, do toga da se naramenice grudnjaka nikada ne vide, Kejt Midlton je kraljica modnih trikova.

Modna ekspertkinja Ebi Mekhejl otkrila je za The Sun trikove koje Kejt koristi kako bi uvek izgledala besprekorno.

1. Posebne unihopke

Brižljivo odabrane unihopke mogu da poboljšaju tonus kože na nogama, ali kada se nose uz cipele sa visokim potpeticama stopalo može da “prokliza”. Poslednja stvar koju bi svaka žena poželela, a posebno ona iz kraljevske porodice, jeste da izgleda kao da je van ravnoteže.

Zbog toga Kejt nosi omiljene čarape koje imaju takozvano lepljivo stopalo. Ono fino naleže u unutrašnjost cipela i omogućava stabilan i udoban hod, a u isto vreme je garant da neće doći do gubitka ravnoteže.

2. Kožni jastučići za obuću

Kejt veoma retko viđamo u obući bez visokih potpetica, u kojima često provodi nekoliko sati. Svaka od nas zna koliko nošenje takve obuće može da bude zamorno, ali i da rezultuje pojavom žuljeva.

Zato Kejt nosi kožne uloške za višekratnu upotrebu koji omogućavaju stopalima da dišu i istovremeno pružaju dodatnu podršku i udobnost.

3. “Obuzdavanje” haljina

Samo nekoliko meseci nakon što se udala za Vilijama 2011. godine, žuta haljina koju je Kejt obukla dok je boravila na turneji po Kanadi, mladoj princezi zadala je glavobolju. Mnogi se sećaju da se pod naletom vetra haljina podigla i otkrila više nego što bi ijedna dama, a pogotovo princeza, želela da pokaže.

Kejt Midlton Foto: Profimedia/DZILLA / Bauer Griffin

Kejt je tada naučila lekciju i sada dodaje pojačivanje u rubove svojih sukanja i haljina kako bi sprečila reprizu nemile scene iz Kanade.

4. Nevidljivi rubovi

Malo toga je neprikladno videti kao što su to vidljive linije veša ispod garderobe. Princeza često nosi usku odeću, što bi moglo da istakne ivice rublja koje je obukla.

Ali, Kejt to uspešno izbegava tako što ispod garderobe nosi bešavne gaćice.

5. Bodi-košulje

Tokom pandemije, i Kejt je, poput mnogih drugih članova kraljevske porodice, imala na desetine video-nastupa.

Novi trik koji je prilagodila je da nosi bodije; tako njen gornji deo ostaje savršeno uvučen u pantalone kad je u pokretu. Ovaj trik princeza Kejt zadržala je i danas.

6. Grudnjaci bez bretela

Prvo pravilo kraljevskog oblačenja je da nikada ne pokazujete svoje donje rublje, zbog čega nikada nećete videti Kejt kako joj viri makar deo bretele od grudnjaka.

Jedan od načina na koji joj to uspeva je što su joj grudnjaci prišiveni za odeću.

7. Savršena kosa i ispod šešira ili fascinatora

Da li ste se ikada zapitali kako to Kejt polazi za rukom da joj kosa ostaje savršena dok nosi fascinator ili šešir?

Sve se svodi na činjenicu da se na unutrašnjoj strani fascinatora ili šešira koje Kejt bira nalaze češljići ili elastične trake koje stoje iza princezinih ušiju i nisu vidljivi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota