• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Keti Peri u kraljevskom stilu sa ogromnim fascinatorom lila boje: Ona ima posebnu ulogu na krunisanju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda je prisustvovala monarhovoj službi u Vestminsterskoj opatiji

  • 1
Kejti Peri Foto: Tanjug/AP

Krunisanju kralja Čarlsa III i kraljice Kamile u Vestminsterskoj opatiji prisustvovali su članovi kraljevske porodice iz celog sveta, međunarodni lideri, poznata lica, predstavnici dobrotvornih organizacija i lokalni heroji.

Među njima pojavila se i pevačica Keti Peri, koja će kasnije pevati u čast kralja Čarlsa, ali je zvezda popodne prisustvovala monarhovoj službi u Vestminsterskoj opatiji.

Obučena u skladu sa prilikom, Peri je uparila džinovski fascinator boje jorgovana sa odgovarajućom haljinom i operskim rukavicama. Peri je podigla kosu i pokazala biserni nakit.

Kao i sve članice kraljevski porodica i ona se odlučila za salonke. Preko haljine obukla je lila sako sa kratkim rukavima sa upečatljivim cvetom na reveru. Ipak, najveću pažnju je privukla "vivijan vestvud" ogrlica.

Ona je stigla sa glavnim urednikom britanskog Voguea Edvardom Eninfulom na crkvenu ceremoniju.

Peri je govorila o nastupu na krunisanju za "Entertainment Tonight".

- Zahvalna sam što mogu da idem. Upoznala sam Njegovo Veličanstvo pre nekoliko godina i on me je imenovao za jednog od ambasadora svoje organizacije, "The British Asian Trust", koja pomaže u borbi protiv trgovine decom. Tako da sam i ambasador UNICEF-a, i to je zaista u skladu sa mojim vrednostima. Uglavnom zato idem, da budem ambasador i da kažem: "Hej, ovo sam ja iz SAD. To je tako kul".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari