• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvoren 51. Belgrade Fashion Week: Modna renesansa nove generacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do 14. maja uživaćemo u jako zanimljivom i inovativnom programu

  • 0
51 Belgrade fashion week Beograd nedelja mode Foto: Kobra

Ljubitelji mode i umetnosti će i ovog proleća imati priliku da uživaju u vrhunskom programu Beogradske nedelje mode, koju će obeležiti radovi više od 100 domaćih dizajnera. Do 14. maja kreativnost, inovativnost i umetničke vrednosti inspirisaće nas da razmišljamo o modi budućnosti.

U svom novom poglavlju Beogradska Nedelja mode u fokus stavlja naboj energije i ideja novih generacija, koje svojom autentičnošću i snagom donose "novu renesansu". I ove sezone, ekskluzivni partner manifestacije je globalni lider u industriji lepote - L’Oreal Paris.

Sinoćni početak 51. Belgrade Fashion Week-a počeo je minutom ćutanja i emotivnim govorom direktora manifestacije, Nenada Radujevića.

Tokom prvog dana 51. BFW-a imali smo priliku da vidimo najnovije modele Aleksandre Lalić, Ane Ljubinković, Ane Trošić Trajković, Budislave, Ivane Pilje, Milice Vukadinović, Senke Kljakić, Sonje Jocić, Tijane Milutinović, Vesne Kracanović - dosadašnjih dobitnika koji su interpretirali temu savremenog modnog izraza.

Svojevrsni jubilej, 15 godina od dodele nagrade Boris Nikolić, obeležen je prvom revijom. Nagrada je nazvana u čast izuzetnog kolege i dizajnera koji je ostavio značajan trag na modnoj sceni. Na reviji prikazani su najnovije modele dosadašnjih dobitnika na temu savremenog modnog izraza.

Jedna od najzanimljivijih revija u programu Beogradske nedelje mode biće posvećena nedavno preminuloj Vivijen Vestvud. Kao i na 50. Nedelji mode, omaži zauzimaju posebno mesto i podsetnik su na kreacije, dizajnere i modele koji su obeležili jednu eru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Neverovatan bekstejdž Belgrade Fashion week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota