• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa kojim bojama se slaže leopard-print? Za kraljicu Maksimu crvena je uvek pravi izbor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije prvi put da nosi ovu identičnu kombinaciju. U martu 2021. viđena je u istoj haljini, cipelama i minđušama, ali tada nije nosila šešir

  • 0
Queen Maxima, kraljica Maksima Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Holandska kraljica Maksima pokazala je svoju sklonost ka dinamičnijim modnim kombinacijama ponevši haljinu leopard-printa dok je prisustvovala samitu u Amsterdamu. Kraljica je učestvovala u radnoj sesiji i prisustvovala diskusiji o ženskom liderstvu na samitu.

Izgledala je tipično šik u haljini midi dužine dugačkih rukava, crvenom šeširu i crvenim salonkama. Upotpunila je svoj ansambl jarkocrvenom kožnom torbicom koja se savršeno slagala sa njenim ostalim dodacima.

Maksima se pojavila u odličnom raspoloženju dok je mahala publici na putu ka dvorani.

Dodala je malo više glamura dijamantskim minđušama na kojima se nalazi upečatljiv crveni rubin.

Svoju plavu kosu bile pokrila je elegantnim šeširom, a njena glam šminka je istakla prirodnu lepotu.

Životinjski print koji se zaista ističe je definitivno leopard, koji je već godinama deo formalne odeće, a ne samo one za izlaske. Jedno posebno pitanje koje žene žele da znaju je koje boje se mogu nositi sa leopard-printom. Veoma je atraktivan, dobro se slaže sa mnogim bojama koje doprinose elegantnom tonu.

Bilo da je u pitanju suknja, top, kardigan ili sako, leopard-printovi mogu dobro da se kombinuju sa bezbroj boja. Topli, bogati smeđi leopard-print dobro se uklapaju sa drugim toplim, zasićenim bojama - žutom, narandžastom, maslinastom i tirkiznom. Bilo koja neutralna boja poput braon, zlatne, bele ili bež takođe će se dobro upariti. Kada ga nosite i želite da vas primete uvek je najbolje kombinovati ga sa živim bojama, baš poput kraljice Maksime.

Ovo nije prvi put da nosi ovu identičnu kombinaciju. U martu 2021. viđena je u istoj haljini, cipelama i minđušama, ali tada nije nosila šešir.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kralj Čarls i kraljica prošli zlatnom kočijom do Bakingemske palate i pozdravili okupljeni narod

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota