• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bijonse oduševila kostimima na turneji: Mantil koji reaguje na UV zrake i kostim pčele privukli najviše pažnje

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Futuristički, neobično i izazovno

  • 1
Beyonce, Bijonse Foto-kolaž: Profimedia

Ove nedelje, Bijonse je započela svoju svetsku turneju pod nazivom "Renesansa" u Stokholmu i fanovi su euforični zbog višestrukih promena kostima tokom seta koji je sadržao čak 37 pesama.

Ipak, možda je izgled koji je najviše uzbuđivao bio beli mantil marke "anrealage" sa zvonastim rukavima koji se, kada je bio izložen UV svetlu, pretvorio u kaleidoskop.

Nakon transformacije mantila, pevačica ga je skinula kako bi pokazala da ispod nosi "balmejn" bodi ukrašen biserima. Mantil je delo tokijskog dizajnera Kunihika Morinage, koji je oduševio na Pariskoj nedelji mode u martu praveći sličnu modnu magiju.

On koristi fotoosetljive tkanine i materijale koji menjaju boju kada su izloženi UV zracima i direktnoj sunčevoj svetlosti. Jednom kada fotohromatske oblasti više nisu izložene UV zracima, ansambli se vraćaju u prvobitnu boju nakon otprilike tri minuta, omogućavajući Bijonse da skine kaput pre nego što boje izblede, piše "Vogue".

Kostimi za pamćenje

Elegantna, moderna i blistava, Bijonse je otvorila svoj šou pevajući "Dangerously in Love" noseći specijalno za nju napravljen bodi modne kuće "alekander mekvin". Ovo je možda i najukrašeniji kostim koji je nosila tokom cele turneje.

Kostim sadrži crnu mrežu i duge rukave sa 3D detaljima koji naglašavaju njene bokove i ramena. Kombinezon, zajedno sa njenim crnim čizmama, bio je potpuno prekriven srebrnim perlama i zamršenim svetlucavim kristalnim vezom za ultra glam.

Nakit "tifani" upotpunio je Bijonsinu odeću i još više doprineo luksuznom ansamblu.

Beyonce, Bijonse Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sledeći kostim je bio zlatni jednodelni kombinezon bez rukava sa svetlucavim vezom i isticao se kreativnim dizajnom crnih rukavica sa crvenim noktima koje "grle" njeno telo.

Jedinstveni bodi je španske marke "Loeve", a dizajnirao ga je njen kreativni direktor Džonatan Anderson.

Osim što se "rukavice" nalaze na samom bodiju, stavila ih je i na ruke, gde i pripadaju, i dodala upečatljive stileto crvene nokte.

Beyonce, Bijonse Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bijonse je nakon skidanja već pomenutog mantila bila obučena u biserni bodi. Ona je uparila bodi sa čizmama Stjuarta Vajcmana i za dramatični momenat dodala biserni šešir i naočare za sunce.

Kada je pevala svoju numeru "Alien Superstar", Bijonse je odlučila da doda "svemirski" momenat.

Pevačica je zapanjila na sceni u još jednom prilagođenom srebrnom bodiju sa kružnim izrezom u sredini. Ansambl je upotpunila belim pufnastim čizmama do butina.

Beyonce, Bijonse Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bijonse se poigrala sa svojim statusom "matice" kada je obukla žuto-crni prugasti bodi i na glavu stavila neobični dodatak sa metalnim antenama. Pridružili su joj se njeni rezervni plesači obučeni u slične boje, imitirajući maticu i njenu koloniju pčelica radilica.

Beyonce, Bijonse Foto: Z.J / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Još jedan futuristički ansambl koji se istakao je odeća koju je kreirao modni dizajner David Koma. Superzvezda se presvukla u ovu prilagođenu haljinu da bi pevala "Break My Soul".

Odeća je uključivala apstraktno štampanu, holografsku mini-haljinu sa zelenim, žutim, plavim i ljubičastim bojama i dopunjena je metalik srebrnim kaputom iz Komine kolekcije za proleće/leto 2023. Ogromne dijamantske minđuše i metalik čizme učinile su ovaj izgled jednim od najboljih u noći.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bijonse pokazala da je u odličnoj formi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari