• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

4 izdanja voditeljke koja je osvojila srca evrovizijske publike: Hana je oduševila izgledom i profesionalnošću

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2
Hannah Waddingham Foto: Paul ELLIS / AFP / Profimedia

Iako je Švedska pobedila na ovogodišnjoj Evroviziji, srca mnogih fanova nije osvojila njihova predstavnica Lorin, već voditeljka - Hana Vadingem.

Zvezda serije "Ted Laso" (48) osvojila je mnoštvo obožavalaca svojim nastupom u finalu, tečnim pričanjem francuskog, živahnim plesom i duhovitošću.

Fanovi mole čelnike takmičenja da ona od sada vodi svaku Evroviziju, a jedan obožavalac je na "Tviteru" napisao: "Mojih dvanaest poena ide Hani Vedingem".

- Hana Vedingem JE Evrovizija - nadovezao se odmah drugi.

- Možemo li svi odvojiti trenutak da cenimo talenat Hane Vadingem za akcenat i poznavanje jezika - glasio je još jedan tvit.

Ipak, ono što je dodatno oduševilo sve fanove ovog muzičkog takmičenja jesu i njene raskošne toalete viđene tokom sve tri večeri kultnog takmičenja.

Sa frizurom koja podseća na stari Holivud, u svečanoj šarenoj haljini osvojila je publiku prve polufinalne večeri. Maksi haljina je sečena u struku, ima nešto dublji dekolte i vezuje se na ramenima, odakle se do poda prostore ostatak materijala.

Već druge polufinalne večeri pojavila se u nešto senzualnijem izdanju, uskoj žutoj haljini srcastog dekoltea. Osnova haljine je mini, do kolena, a za potrebe evrovizijskog glamura dodat je i dugački šlep. Haljina ističe struk, dekolte i ramena, pa je Hana ovoga puta odabrala da to ne "kvari" nikakvim nakitom i da još više istakne te detalje podignutom frizurom.

U finalu je promenila dve haljine, jednu koja se presijavila pretežno u ljubičastu boju, a druga je bila prljavoroze. Dodatan glam momenat bili su rukavi sa karnerima koji su pratili dužinu haljine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lorin zapevala sa novinarima nakon ubedljive pobede: Šveđanka napravila sjajnu atmosferu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mila

    15. maj 2023. | 16:45

    Ja imam 49 godina i ova osoba deluje kao da mi je majka!Ova osoba izgleda kao matori travestit ili kao muškarac koji je pod stare dane rešio da postane žena!

    Podelite komentar

  • Miki Rubiroza

    15. maj 2023. | 16:16

    Tesko mi je da poverujem da ova nekada nije bila musko...

    Podelite komentar