• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Vinslet na BAFTA dodeli nagrada: Haljina koju je nosila potrebna je svakoj od nas u garderoberu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Vinslet koja je kući ponela čak dve nagrade za glavnu ulogu

  • 0
Kejt Vinslet, Bafta Foto: Alberto Pezzali/Invision/AP

Iza nas je veče glamura i zvezda koje su se okupile u londonskoj Rojal festival dvorani na dodeli BAFTA TV nagrada za 2023. godinu.

Kao i svake godine, i ove su se okupila imena sa A-liste glumaca, na čijem čelu je bila glumica Kejt Vinslet, koja je kući ponela čak dve nagrade za glavnu ulogu u drami "Ja sam Rut".

Među mnogim ikonama stila, crveni tepih je bio preplavljen zadivljujućom modom i glamuroznim haljinama, a Vinsletova koja ima 47. godina, na crveni tepih BAFTA-e je stigla u crnoj "uklopljenoj" haljini do kolena sa asimetričnim dekolteom.

Nominovana za najbolju glumicu, Kejt Vinslet bila je oličenje elegancije u klasičnoj "maloj crnoj haljini", dokazujući upravo zašto nam je svima potreban jedna takva u našem garderoberu. 

Vinsletova je proglašena je za najbolju glumicu za ulogu u drami koja je emitovana na Kanalu 4 pod nazivom "Ja sam Rut" u kojoj igra zabrinutu majku koja gleda kako se njeno dete tinejdžerka (koju glumi njena ćerka Mia Trepleton) nalazi pod pritiskom društvenih medija.

Vinslet je rekla da želi da prepolovi svoju nagradu Bafta i da je podeli sa svojom ćerkom Miom Trepleton, sa kojom je zajedno glumila u drami.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Naomi Kembel u crnoj toaleti zasenila sve na crvenom tepihu: 75. BAFTA-a dodela filmskih nagrada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota