• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boško Jakovljević zatvorio 51. L’Oreal Fashion week, prikazana revija Street&Urban brendova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na 6. danu 51. L’Oreal Fashion Week-a bio je posvećen novom programu BFW koji za cilj ima osnaživanje i davanje platformi mladim i on-line brendovima uličnog i urbanog stila

  • 0
Boško Jakovljević zatvorio 51. L’Oreal Fashion week

Foto: Promo/ Đorđe Tomić

U foajeu BFW Tenta postavljen je pop-up store dok su na pisti, u sklopu Street&Urban Fashion Show-a, prikazani modeli brendova .DOT, KEE.BO, Plima Sport, LYBAH, BRAAT Wear, Živi Proživi, New Cycle, The Hemp Packs i ALBY Wear. Street i urbana moda najviše ljubitelja ima među mladima, te je ovaj program osmišljen upravo da privuče njih i otvori Belgrade Fashion Week za širu publiku.

Revijom Martini Vesto by Boško, zatvoren je 51 L’Oreal Fashion Week. Boško Jakovljević, jedan od najprepoznatljivijih medijskih ličnosti, svoju prvu reviju imao je pre 15 godina upravo na Belgrade Fashion Weeku, te je bilo prikladno da taj jubilej proslavi imajući čast da sedmog dana zatvori manifestaciju. Kolekcija novih odela varirala je od klasičnih krojeva i materijala da zanimljivih ekstravagntnih i neobičnih modela ali i inovativnih korišćenja materijala.

Pistom je prošetalo više od 40 novih kreacija, dok je među modelima bilo i poznatih - glumac Slaven Došlo šarmirao je publiku u ulozi modela, dok su Džipsii, Zejna i Princ nastupali i prošetali pistom. Iz publike, svoju podršku Bošku Jakovljeviću dali su Verica Rakočević, Tijana Dapčević, Ana Pendić, Miloš Nadaždin i mnogi drugi.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota