• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jarke boje su zaštitni znak kraljice Maksime: Ovo su njene najupečatljivije kombinacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holandska kraljica definitivno nema strah od upečatljivih boja

  • 0
Queen Maxima, Kraljica Maksima Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Za razliku od većine kraljica i princeza koje se trude da biraju garderobu u mirnim, pastelnim tonovima, holandska kraljica Maksima samouvereno nosi haljine, odela, suknje i kapute u jarkim bojama.

Ako je suditi po događajima na kojima se pojavljivala otkako se 2002. godine udala za holandskog kralja, crvena je definitivno njena omiljena boja i rado je nosi kako samostalno, tako i u kombinaciji sa drugim bojama i upečatljivim desenima.

Ali, lepa plavuša se ne ustručava ni da posegne za odelima i haljinama u drugim jarkim, živopisnim bojama koje automatski popravljaju raspoloženje.

Još se pamti njen crveni kaput koji je iskombinovala sa crveno-belom haljinom i crvenim kožnim kaišem prilikom zvanične posete Francuskoj. Istom prilikom, za susret sa prvom damom Francuske Brižit Makron, holandska kraljica odabrala je zeleno-žutu haljinu i žuti kaput.

Pored crvene, zelena je definitivno boja koju kraljica Maksima rado bira. Povodom Kraljevog dana u svilenom kompletu drečave zelene boje koji je iskombinovala sa zelenim pojasom i rajfom.

Jedna ćerka pokazala je da u potpunosti podržava modni odabir svoje majke, pa je i sama ponela drečavo pink odelo, dok je druga holandska princeza odabrala odelo u mirnoj sivoj nijansi.

Kraljica Maksima "ne beži" ni od upečatljivih narandžastih nijansi, što je dokazala odabirom odela prilikom posete akademiji u Hagu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota