• 7

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije kraljice Kamile u kupaćem ponovo "zaplovile" internetom i pokupile nemilosrdne komentare

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografije Kamile Parker Bous sa Kariba izazvale lavinu komentara

  • 7
Kamila Parker Foto: AKMG / Backgrid Australia / Profimedia

Nova kraljica Kamila Parker Bous, ponovo je na meti negativnih komentara, nakon što su stare slike obišle još jedan krug na internetu.

Naime, 2014. godine, Kamila je porodično posetila Karibe. Ni tamo nije uspela da pobegne kamerama, te su se pojavile njene  fotografije kako uživa u lepom odmoru, prenosi "Musicmundial.com".

Međutim, narod to nije tako doživeo tada i osećao se slobodno da komentariše njen izgled u crvenom, jednodelnom kupaćem kostimu.

Prošlo je devet godina, ali u se slike ponovo vratile, da ožive loše komentare odmah nakon krunisanja njenog voljenog.

Negativni komentari ljudi sa interneta nisu bili nimalo suzdržani.

"Da može, Kamila bi ove fotografiije spalila", "Baš  nam je divna kraljica, kad  bismo se šalili", "Mene je sramota ko nam je kraljica", "Ženi sa ovakvim telom hteo si da budeš tampon" i još mnogo komentara poput ovih su se mogli naći svuda po internetu.

Kamila Parker Foto: AKMG / Backgrid Australia / Profimedia


Komentari i dalje aludiraju na otkriće njene ličnosti kao ljubavnice i žene koja se poredila sa Ledi Di i jasno daju do znanja da ju je teško zameniti, iako se radi samo o njenim fotografijama sa Karaiba. Dok sa druge strane, postoje komentari koji brane novu kraljicu i veliku ljubav kralja Čarlsa.

Neki od komentara  kao što su: "Zar ne možete prihvatiti da je to žena sa kojom Čarls stari i sa kojom je ovo želeo?", "Ovo je prava ljubav, sve je bilo protiv njih, ali su se na kraju pronašli", a što se konkretno fotografija tiče, komentarisali su najčešće pitanjem: "Kako se očekuje da izgleda žena njenih godina?"

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kralj Čarls i kraljica Kamila dva puta izlazili na balkon Bakingemske palate

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Vera

    16. maj 2023. | 23:17

    Obozavam Dajanu, zaista je bila lepa, sposobna, harizmaticna zena...ali... to nije bilo dovoljno za ljubav, srce nekog hoce ili nece i to je to. Carlsovo nije htelo nju nego je htelo Kamilu, borilo se za nju decenijama i izborilo. Probao covek da bude sluga razuma i monarhije ali ljubav ne zna za " ratio". I sta mi tu sad truckamo?! Dajana je takodje terala surovi inat i njemu i monarhiji i celom svetu,i to moramo priznati...A potpuno je surovo porediti fizicki izgled Dajane i Kamile, nije fer, jer niko nije duzan da bude lep, mozda ni veci deo nas nije? Uostalom, " lepota je u ocima posmatraca", a u Carlsovim ona je definitivno lepa. Ma, meni je njihova ljubav fascinantna, u stilu " sam protiv svih" i bum - ko bi rekao, uspeli su! Priznaj ,citaoce, da bi i ti voleo da se neko tako bori i sve rizikuje za tebe!?!

    Podelite komentar

  • MN CG

    16. maj 2023. | 18:37

    U tom svijetu neznaju za moral !!! Ko je na silu tjerao Carlsa da oženi Dijanu , a ljubavnica imala muža i djecu . Ubili majko dvoje djece i njenog momka vec je bila razvedena. On je mogao pored onako mlade zgode žene da javno ljubavi da Kamilom . Problem je bio u tome što Dijana bila trudna a momak joj musliman . Toliko o tim demokratama . Sad i mlađa snajka iz mješovitog braka ne odgovara . To su bolesni umovi...

    Podelite komentar

  • Rajka

    16. maj 2023. | 18:14

    Kamila je kamila,ne može da bude žirafa

    Podelite komentar