• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Helen Miren o plavoj kosi, samopouzdanju i crvenom tepihu u Kanu: Ne bi trebalo da postoje pravila o lepoti

Vreme čitanja: oko 2 min.

77-godišnja glumica privukla je pažnju na crvenom tepihu neobičnom plavom kosom

  • 1
Helen Mirer, Kan 2023

Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

Jedna od najistaknutijih ličnosti koje su se pojavile na crvenom tepihu na otvaranju Kanskog festivala svakao je britanska glumica Helen Miren koja je pažnju privukla plavom kosom. 

Njena upadljivo plava frizura savršeno je dopunjavala plavu Del Core haljinu koja je savršeno odgovarala njenoj figuri i otvorenim srebrnim štiklama. U rukama je nosila lepezu sa natpisom #vorthit (vredi!) velikim slovima.

Helen je stilizovao Li Haris, koji je pored snimka glumice objavio na "Instagramu": "Ona zna kako da se pojavi!" Ona je prisustvovala svečanom otvaranju i premijeri "Jeanne du Barri" prve večeri festivala.

Sa 77 godina, Mirenova izgleda bolje nego kada se prvi put pojavila na sceni 80-ih godina. Svoj izgled pripisuje samopouzdanju koje, tvrdi, može da se stekne samo sa godinama.

- Kako starite, vaš život postaje ispunjeniji. Postajete mudriji, neizbežno, jer znate više stvari. Prvi put kada sam došla u Kan bilo je tako intimno, zastrašujuće i neodoljivo. Sada mogu da se smejem tome i uživam. Ja to doživljavam kao performans. Morate da imate haljinu koja vam pristaje. Idealna haljina je udobna, ali to je prilično idealistično jer mnoge od ovih haljina nisu udobne, ali izgledaju neverovatno - rekla je za britanski Vog.

Kada su u pitanju pravila lepote, Miren smatra da ne bi trebalo da postoje i da ih, na sreću ima sve manje.

- Odrasla sam u svetu u kome su postojale svakakva pravila što se tiče žena, a onda sam videla ljude poput Madone kako dolaze i krše ih sve. Ona je bila potpuno žena po mom srcu. Sva pravila su stvorena da bi se prekršila - ističe Miren i dodaje da ima samo jedno pravilo kojeg se pridržava, a vezano je za "prihvatanje":

- Prihvatanjem onoga što jeste, pronalaženjem poverenja u to i neopiranje tome je najbolji savet za lepotu. Znate, čim steknete samopouzdanje i ne pokušavate da budete nešto što niste, sve u vezi s vama se opušta: vaše lice se opušta, vaši mišići se opuštaju, vi ste srećni.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari