• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modna revolucija na Kanskom festivalu: Glumica u smeloj haljini na crvenom tepihu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuska glumica odabrala je model o kom svet ne prestaje da priča, a komentari su podeljeni - dok je jedni napadaju za odsustvo ukusa, dotle je drugi brane, apostrofirajući njene godine

  • 0
Frédérique Bel, Kanski festival 2023

Foto:Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP

Filmski festival u Kanu jedan je od najglamuroznijih događaja u svetu šou-biznisa, ali neretko se događa da pojedine zvezde na crvenom tepihu izazovu oprečne reakcije odabirom toalete.

Ove godine to je prvoj pošlo za rukom Frederik Bel (48), koja se pojavila u rizičnom modelu haljine, a koji je već proglašen za najveći modni promašaj.

Francuska glumica pozirala je u prozirnoj haljini sa srebrnim i zlatnim detaljima preko intimnih delova tela, ne ostavljajući previše mašti na volju.

Autfit je zaokružila krupnom ogrlicom, kao i salonkama, tašnicom, narukvicom i minđušama u zlatnoj boji. Dugu tamnu kosu skupila je u punđu.

Dok su se fotografi zdušno trudili da zabeleže svaki njen korak i znatiželjnicima daju odgovor na pitanje da li je Frederik obukla haljinu na golo telo ili ne, dotle fanovi nisu skrivali razočaranje.

- Francuskinje su oduvek poznate kao žene koje imaju najviše smisla za modu, šta je ovo? - glasio je samo jedan od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji su podržali Frederik, smatrajući da je za ovakvu haljinu potrebno veliko samopouzdanje i smelost.

- Žena ima 48 godina i izgleda kao boginja, pa zašto da to i ne pokaže? - komentarisali su drugi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Otvoren 76. Kanski filmski festival: Ovacije za Džoni Depa, Majkl Daglas dobio počasnu Zlatnu palmu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota