• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove dame su golom nogom i interesantnim kreacijama oduševile na festivalu u Kanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svoje haljine iznele su sa stavom, a zajednički im je ovaj detalj

  • 0
Leoni Hane, Rouzi Hantignton, Stela Maksve Foto: Tanjug/AP

Festival u Kanu je još jedan od događaja koji je protkan i modnim zadacima.

Jakom crvenom bojom tepiha zavladala su poziranja dobro poznatih lica, a među njima su i ove dame, koje su svoje stajlinge predstavile savršeno.

Rouzi Hantington Vajtli je nosilac velikih dizajnerskih kreacija, a ovoga puta je na visokoj štikli pokazala i stajling visoke mode.

Naime, Rouzi se odlučila na crnu, elegantnu haljinu sa belim detaljem. Haljina je sama po sebi veoma zanimljiva, jer je ispraćena jednom malom iluzijom.

Prostire se do poda, a tematika koja prati ovaj elegantni komad je nalik "dva sveta" ili "dve strane". Desna strana haljine ima dugačak rukav i prati liniju tela, dok je leva strana nešto interesantnija. Ističe se visoki šlic, koji pokazuje njenu nogu i daje joj izduženost, zatim se krivudavim putem nastavlja na gola leđa i bez levog rukava. Kuk je prekriven belom mašnom, što daje kontrast "crno i belo", kao veoma diskretno osmišljen potez.

Stajling je ipraćen crnom, takođe elegantnom cipelom, a nakit je veoma umesno izabrala. Odlučila se za viseće minđuše i aksesoare po rukama.

Sa kosom se nije preterano poigravala, samo je otkrila svoje blago našminkano lice.

Ovo nije jedina dama koja je festival u Kanu zavela svojim šlicem na zanimljivoj haljini, tu su još i Stela Maksvel koja je imala tamnu haljinu, sa zanimljivim metalik-momentom u kombinaciji sa perjem, ispraćen spajalicama prikačenim korsetom.

Međutim, Leoni Hane ne zaostajeza njima, te se odlučila za haljinu "bebi-plave" nijanse, prekrivenu šljokicama. Pernatim "šalom" je dala utisak legendarne mode '50-ih i '60-ih godina. Suknja se sa kukova ka stomaku spuštala praveći špic, čime je istakla figuru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Otvoren 76. Kanski filmski festival: Ovacije za Džoni Depa, Majkl Daglas dobio počasnu Zlatnu palmu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota