• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova jordanska princeza blistala na svom venčanju: Dugački cvetni šlep, dijamantska tijara i ravne sandale

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ceremonija je održana u palati Zahran u Amanu u Jordanu, gde su gosti i drugi članovi kraljevske porodice iz celog sveta bili svedoci magičnog događaja

  • 2
Kraljevsko venčanje Jordan Foto: Tanjug/AP

Radžva Al-Saif izgledala je zapanjujuće u svojoj venčanici od slonovače libanskog dizajnera Elija Saba tokom današnje ceremonije venčanja.

Venčanica je rađena po meri, a čini se da je ovaj dizajner vrlo popularan u kraljevskim krugovima, s obzirom na to da se i princeza od Velsa, Kejt Midlton, odlučila da nosi njegovu haljinu za ovu priliku.

Svedenu, ali vrlo modernu venčanicu odlikuju dugački rukavi i dekolte koji se istakao svojim šik krojenjem u stranu. Dramatičan šlep se vukao nekoliko metara iza nje. Dugački veo od tila krase cvetni detalji, koji su samo doprineli romantičnom izgledu. Interesantno je da se princeza odlučila za udobnu ravnu obuću - bele sandale sa kaišićem oko zgloba.

Noseći blistavu dijamantsku tijaru, mlada je izgledala ništa manje nego kao prava princeza. Držala je buket cveća u boji porcelana i nosila je blistave dijamantske minđuše koje su bile u skladu sa njenom tijarom.

Ceremonija je održana u palati Zahran u Amanu u Jordanu, gde su gosti i drugi članovi kraljevske porodice iz celog sveta bili svedoci magičnog događaja.

Prestolonaslednik je obukao odelo inspirisano onim koje je nosio kralj Abdulah II na dan svog venčanja 1993. godine. Rukavi odela odavali su počast stilu koji su favorizovali i kralj Abdulah II i kralj Abdulah I.

Kraljica Ranija je oduševila u crnoj "dior" haljini dok je dočekivala goste u palati zajedno sa svojim suprugom kraljem Abdulahom uoči svadbe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Sandra

    2. jun 2023. | 15:57

    Ne može štikle...bila bi višlja od mladoženje. Prelepa, makar i bosonoga.

    Podelite komentar