• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modni spektakl u Budvi: Modeli inspirisani duhovnošću i religijom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dizajner čije su kreacije nosile najpopularnije svetske zvezde oduševio je publiku u Budvi novim kreacijama

  • 0
Amato Kotur (Amato Couture) Foto: Telegraf

Modnim spektaklom brenda “Amato Couture”, održanim 2. juna u Starom gradu u Budvi, označen je početak letnje turističke sezone u ovom popularnom crnogorskom letovalištu.

Revija je otvorena prikazivanjem kreacija “Amato Couture” koje su rađene specijalno za Bijonse, Keti Peri, Šakiru, Dženifer Lopez i druge planetarne zvezde.

U veličanstvenom ambijentu budvanskog Starog grada publika je imala prilike da vidi ove kreacije na video-bimovima, a potom da uživa u spektakularnoj modnoj reviji na kojoj su prikazana nova modna remek-dela dizajnera Furnea Vana.

Avangardni modeli inspirisani arhitekturom crkvi i katedrala namenjeni su hrabrim i odvažnim ženama koje imaju izgrađen modni identitet i koje će s ponosom poneti upečatljive kreacije sa Vanovim potpisom.

Pojedine modele prikazali su manekeni, čime je najpoznatiji Filipinac sa adresom u Dubaiju pokazao da prilikom kreiranja nije zaboravio ni "jači pol".

BUDVA SEZONA OTVARANJE Foto: Tanjug/Media Biro

- Sve se vrti oko religije, borbe dobra i zla i svega onoga u šta verujete. Revija govori o duhovnosti i religiji - naveo je dizajner.

U okviru "Ceremonije otvaranja sezone" održani su i performansi u okviru "Fusion Fashion Cabareta" i izložba umetničkih fotografija „Vanishing Tribes of the Omo“.

Revija povodom otvaranja nove turističke sezone u Budvi izazvala je ogromnu pažnju javnosti iz celog regiona. Među zvanicama je viđena i manekenka Danijela Dimitrovska koja se prvi put na javnom događaju pojavila sa novim emotivnim partnerom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita sa Batom Spasojevićem: O predstojećoj reviji, posvećenosti radu, trendovima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota