• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cvetni izgled kraljice Leticije na Dan oružanih snaga: Midi suknja i A-kroj omiljeni trendovi za proleće/leto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlučila se za dvodelni autfit, na trenutak napustivši prolećne i letnje haljine koje toliko voli da nosi

  • 1
Kraljica Leticija Foto: Lex CáMara / Zuma Press / Profimedia

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija otputovali su u Granadu kako bi proslavili centralni čin Dana oružanih snaga 2023. godine, godišnju komemoraciju nacionalnog praznika koji odaje počast vojsci i promoviše znanje i integraciju između njih i društva.

Prošle godine komemoracija je održana u Hueski, a za tu priliku kraljica Leticija je, po vrelom danu, odabrala da obuče haljinu sa okruglim izrezom i golim rukama u svetloplavim i tamnim tufnama španskog održivog brenda "& Me Unlimited".

Ove godine, s druge strane, kraljica je odlučila da nosi dvodelnu odeću, gde je šarena suknja bila glavni komad.

Odlučila se za dvodelni autfit, na trenutak napustivši prolećne i letnje haljine koje toliko voli da nosi. Belu bluzu prati raznobojna suknja, koju potpisuje seviljski dizajner Hoze Idalgo.

Suknja je midi dužine, kraljičinog omiljenog, raširenog kroja. Motivi izgledaju kao da su rađeni akvarelom, blago definisanog oblika u veoma mnogo boja: žuta, narandžasta, zelena i ljubičasta se savršeno prepliću.

Da ne bi odvratila pažnju od zvezdanog komada, kraljica Leticija je suknju kombinovala sa belom bluzom bez kragne i V-izrezom, sa veoma izraženim ramenima i blagim puf rukavima.

Izabrani dodaci su, za razliku od bele bluze, dali još jedan zaokret u ukupnom izgledu kraljice. Ponela je sandalete i odgovarajući torbu od kože sa efektom krokodila u fuksija roze boji koja je bila jedna od njenih osnovnih nijansi za prošlu godinu.

Kosu je odlučila da stilizuje u nizak rep, jedan od onih koji toliko favorizuje, začešljan sa razdeljkom na jednoj strani. Nije samo konjski rep ključan kada je u pitanju isticanje garderobe, već naglašava i minđuše odabrane za tu priliku, upečatljive, sa malim kamenčićima u boji koja izgledaju kao sazvežđe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ne znam...

    4. jun 2023. | 12:13

    Ona jeste lepa žena, ali brate mnogo mršava. Ispod odeće se ne nazire telo, odeća visi sama od sebe. Nesporno se lepo oblači, ali kad bi raspalila malo po čvarcima i slaninici s paradajzom, sve bi joj lepše stajalo.

    Podelite komentar