• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džej Lo u "bojsicama" i "guči" detaljima na porodičnom ručku: Blizanci obučeni ležerno poput mame

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez dijamantskih minđuša ne ide nikuda, a s obzirom na to da su male i neupadljive, slagale su se uz ovaj opušteni stil

  • 0
Jennifer Lopez Dšenifer Lopez Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je izgledala šik dok je u subotu ručala sa svojim blizancima Emom i Maksom na Beverli Hilsu. Pevačica je u opuštenu popodnevnu šetnju krenula bez šminke i pokazala svoj prirodno gladak, sjajan i zdrav ten ispod avijatičarskih naočara.

Džej Lo je stilizovala svoju dugačku kosu u opušten konjski rep i nosila košulju koja je deo zajedničke kolekcije dva brenda - "Guči" i "Adidas". Košulja na dugmad je pristajala njenoj dnevnoj "guči" torbi koja se nosi preko tela. Upotpunila je svoj izgled farmerkama od ispranog teksasa, modelu koji je svoj pik doživeo 2015. godine, a zbog muškog kroja ove farmerice zovemo "bojsice".

Bez dijamantskih minđuša ne ide nikuda, a s obzirom na to da su male i neupadljive, slagale su se uz ovaj opušteni stil.

Njena 15-godišnja ćerka, Ema, oblikovala je kosu u sitne lokne koje su joj visile na licu i stavila je velike crne minđuše. Ona je nosila plavi duks "tomi hilfiger" sa širokim farmerkama, koje su padale preko crnim dubokih "starki".

Dženiferin sin Maks je nosio teget duks dugih rukava, sivi donji deo trenerke, kačket sa mornarskim motivima i "vans" patike.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota