• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haljina koja spasava dan: Model poput ovog koji nosi kraljica Leticija neophodan je svakoj poslovnoj ženi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za razliku od dana kada je premijerno nosila ovu haljinu i kada je pribegla aksesoarima kamilje boje, ovog puta se odlučila za monokolornu verziju

  • 1
Queen Letizia, Kraljica Leticija

Foto: Antonio Gutiérrez / ContactoPhoto / Profimedia

Kraljica Leticija je odabrala jednu od svojih karakterističnih haljina za držanje govora na 15. ceremoniji pod nazivom "Euros de tu Nomina campaign", inicijativi koja promoviše projekte za unapređenje društva.

Veoma damski izgled, kao sve haljine koje inače bira.

U skladu sa sivim danom koji je osvanuo u Madridu, kraljica je ponovo ponela prelepu haljinu dizajnera Adolfa Domingeza, koju je premijerno predstavila pre dve godine na Nacionalnim nagradama za kulturu. Veoma sofisticiran i bezvremenski dizajn, koji svaka dama treba da ima u ormaru, jer odgovara kako poslovnim, tako i nešto elegantnijim, a i dalje profesionalnim dešavanjima.

Haljina savršeno kombinuje sve kvalitete koje definišu kraljičin stil: eleganciju, dobar ukus, udobnost, sofisticiranost... Reč je o haljini srednje dužine, dugih rukava i sivkastoplavog kroja, na "preklop". Sa lepim V-izrezom, odeća je savršeno pristajala njenoj figuri zahvaljujući bočnom vezivanju koje je stvorilo onaj laskavi efekat istaknutog struka.

Za razliku od dana kada je premijerno nosila ovu haljinu i kada je pribegla aksesoarima kamilje boje, ovog puta se odlučila za monokolornu verziju tako što je nosila veoma visoke cipele u odgovarajućoj boji od antilopa. Kontrast je došao kroz torbu, čisto belu sa belim kaišem, a koju je sve vreme nosila u ruci.

Što se tiče nakita, nema iznenađenja. Kraljica je ponovo nosila dragocene minđuše "Pepa Alba", komad od zlata, četvrtastog baroknog kultivisanog bisera i fasetiranih prehnita, koji je zahvaljujući kraljici debitovao pre samo dva meseca i koji daje drugačiji i moderan stil izgledu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Magija inspirisana belinom: Atelje Igor Todorović je predstavio kolekciju pod nazivom BELLA

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • struchnyakowsky

    7. jun 2023. | 17:41

    španski jezik slovo Z = S tako da špankinjab Letizia = Letisia da je italijanka bila bi Leticia

    Podelite komentar