• 8

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džil i Ešli Bajden u društvu Brižit Makron: Sve tri zajedno objašnjavaju šta je mornarski stil

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri dame u potpuno različitim izdanjima, ali u istom stilu

  • 8
Brigitte Macron Foto: Tanjug/AP

Džil Bajden susrela se danas sa prvom damom Francuske Brižit Makron. Džil je u poseti Parizu kako bi obeležila zvanični ponovni ulazak Sjedinjenih Država u Organizaciju Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO).

Očekuje se da će Džil održati govor o značaju američkog liderstva u očuvanju kulturnog nasleđa, pa je za tu priliku spremila specijalnu kombinaciju kojom će se na govorničnoj pozornici predstaviti u boji simbola moći, snage i ljubavi.

Blejzer dugačkih rukava ima rusku kragnu i interesantno krojen prednji deo koji je skraćen i završava se baš u predelu stomaka, dok se sa strane dužina zadržava. Ceo je u zlatnim dugmadima. Suknja je klasičnog "pensil" kroja, midi dužine. Zadržala je ozbiljnu siluetu biranjem najklasičnijih komada, a cipelama je razbila monohromatsku monotoniju odela. Njene sandalete imaju beli kaiš na peti, sa vrlo diskretnom mašnicom, a osnova je crna.

Društvo joj je pravila ćerka Ešli, koja se odlučila za pravi letnji stajling - haljinu A-kroja bez rukava, prugastog dizajna. Haljina vidno ističe struk, a zbog njene dužine, Ešli se odlučila za glomaznije potpetice, kojima će sigurno postići željenu izduženu siluetu.

Gospođa Makron je išla u sličnom pravcu, birajući fenomenalan mornarski stajling. Haljina je ravna, te samo prati obline i liniju tela. Osnova je bela, sa velikim teget delom na zatvorenom dekolteu. Najatraktivniji deo jesu kaišići sa strane koji imaju znak zlatnog sidra. Lakovane teget salonke su bile pun pogodak i dodatno naglasile detalje na haljini. One imaju i vrlo diskretan zlatan detalj tamo gde počinje štikla.

Letnje, damski, profesionalno i odmereno! Pravo je osveženje gledati je kraj Džil i Ešli Bajden, koje crvenom bojom i plavo-belim prugama kompletiraju mornarski stil.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Boske100

    25. jul 2023. | 13:25

    Šta je ovo, izložba kornjača 🤔?

    Podelite komentar

  • BASA

    25. jul 2023. | 13:38

    I , onda će da dodju u Srbiju da traže ženske u zamenu za ovaj plagijat !

    Podelite komentar

  • Karikaturista

    25. jul 2023. | 13:43

    Elita.

    Podelite komentar