• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Naša dizajnerka na reviji modnog maga Pjera Kardena: Veče u Beogradu ispunjeno čarolijom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Od poslovne elegancije do bajkovitih toaleta

  • 1
Revija Pjer Karden, Pierre Carden Foto: Mileta Mirčetić

Beograd je sinoć zasijao u svom punom sjaju i makar na jedno veče postao prestonica evropske modne scene - sve to zahvaljujući reviji održanoj u Ambasadi Francuske koja je pokazala novu kolekciju modnog maga Pjera Kardena, po imenu MARS.

Pjer je gospodario na samom tronu francuske mode tačno 70 godina, a nakon čega ga je nasledio podjednako talentovan nećak Rodrigo Karden, koji nas je sinoć počastio svojim prisustvom.

- Kolekcija koju ćemo otkriti je ono što je uvek činilo francusko stvaralaštvo, a to su smelost, elegancija, avangardni duh i vesela sutrašnjica u živim bojama. Modna kuća "Karden" podržava mlade dizajnere i reciklažu svog dizajna - rekao je Rodrigo Karden.

Sama revija prikazala je unikatne modele šarolikih boja i drugačijih krojeva u odnosu na ono što se danas plasira, a ceo akcenat je bio na futurizmu - što i jeste glavni moto ovog brenda.

- Odeća koju ja kreiram je stvorena za život koji još ne postoji, za neki sutrašnji svet - svojevremeno je govorio Pjer.

Od poslovne elegancije do bajkovitih toaleta, sve se prožimalo dozom klasike koja je bila "izmeštena" iz zone komfora - nešto što ste već videli, a opet i niste. Svaka kreacija ponaosob odisala je autentičnošću, ostavljajući svoj lični pečat.

S obzirom da nasleđe "Pierre Cardin" marke odiše svedenim luksuzom, nismo bili iznenađeni što su se među zvanicama našli kraljevski bračni par Karađorđevići, prva dama Srbije i mnoge druge ugledne ličnosti.

Dizajnerka Dragana Mirčetić na fenomenalnoj reviji

Kreativna Dragana Mirčetić, koja je dašak osveženja na našoj modnoj sceni, zasluženo se našla kao učesnik na reviji sa svojim brendom torbi "Arte&Bellezza". 

Njeni dizajni su ručno izrađeni od visokokvalitetne italijanske kože i predstavljaju sinergiju kreativnosti i veštine izrade. Namenjeni su smelim ženama, sa integritetom i ličnošću, koje se ne boje modnog avanturizma.

Revija Pjer Karden, Pierre Carden Foto: Mileta Mirčetić

Imala sam priliku da razgovaram sa Draganom o uspešnoj karijeri koju gradi i kako se oseća povodom ove večeri i časti koja joj je ukazana.

- Mnogo sam ponosna, izloženi su poslednji modeli torbi. U Evropi se aktivno predstavljam već tri godine; u oktobru ponovo izlažem u Rimu, već treći put zaredom, a naredne godine ću izlagati na Nedelji Mode u Milanu. 

Dragana ističe kako je kroz celu svoju karijeru pratila rad čuvenog pokojnog Pjera, ali da ga i lično voli zbog futurističkog stila koji je vrlo sličan njenom.

- Činjenica da delim veče sa takvom legendom me čini uzbuđenom i presrećnom. Evo, ježim se. Večeras se osećam kao deo, ali ja želim isto ovakvo veče i imaću ga sigurno - zaključila je naša inspirativna sagovornica Dragana Mirčetić.

A s obzirom na smelost, gracioznost i jedinstvenost koja krasi ovu ženu, ne sumnjamo da će u tome i uspeti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pariz u Beogradu: Modna revija "Pierre Cardin" u ambasadi Francuske

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Maja

    15. septembar 2023. | 17:25

    Jao na sta lici pvaj Bradic ! Pa sta ce on na reviji ... izgleda da je zalutao ...sasvim i u svakom smislu.

    Podelite komentar