• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Članice švedske kraljevske porodice ne odustaju od letnjih boja: Koje komade biramo i za jesen?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najistaknutiji odevni komadi princeza

  • 1
Princess Madeleine Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Švedska slavi 50. godišnjicu vladavine kralja Karla XVI Gustava. Koncertu grada Stokholma na Norbru organizovanom u čast kralja prisustvovali su članovi kraljevske porodice, među kojima su kralj i kraljica, princeza Viktorija, princ Danijel, princeza Estel, princ Oskar, princ Karl Filip, princeza Sofija, princ Aleksandar, princ Gabrijel, princeza Medlin i Kris O'Nil.

Među damama primetno je letnje raspoleženje koje su prenele na boje i printove svojih modnih odabira.

Princeza Medlin privukla je pažnju pastelnoplavim kompletom koji se sastoji od blejzera sa cvetnim vezom i kaišića koji naglašava struk. Falte pri dnu sakoa dale su mu znatno opušteniju i ženstveniju notu, kao i skraćeni rukavi. Pravi damski model koji se isključivo kombinuje sa cigaret-pantalonama ili suknjom. Umesto ravnog kroja, princeza je izabrala plisirani model i tako nas podsetila da on sa zalaskom leta ne ide nigde.

Vrlo rado ćemo nešto tanji til zameniti za onaj sa više slojeva za zimu i prigrliti i kožne plisirane suknje. Par dobrih dugačkih čizama od prevrnute kože će vam rešiti svaku modnu nedoumicu kada je u pitanju kombinovanje.

Ni kraljica Silvija ne odustaje od leta, pa je ozarila koncertnu paradu u žutom kompletu i šeširu. I princeza Viktorija ostaje dosledna letnjoj plavoj i beloj boji, te bira cvetni desen i neboplave salonke. Princeza Sofija izabrala je "barbikor" estetiku pojavivši se u nežnoroze kompletu koji se sastoji iz mantil-blejzera i haljine ravnog kroja. Ova kombinacija biće odličan izbor da se uvrsti u garderober za skore jesenje dane.

Pored trenč mantila, idealno bi bilo da za večernje prilike posedujete jedan blejzer-mantil u nekoj upečatljivoj boji. Njega nosite isključivo preko haljina ili sukanja uz salonke, dokle god vremenske prilike to dozvoljavaju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Kod muškaraca "mrtva trka"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Z

    18. septembar 2023. | 12:14

    Pa kako ce da odustanu za dva dana sneg dva metra i tako do Jula isuce godine,eaaa ko bude Jula iduce godine!

    Podelite komentar