• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dejvid i Viktorija Bekam: Kako su im se stilovi poklapali tokom decenija ljubavi

Vreme čitanja: oko 3 min.

Čak i pre nego što je Viktorija postala proslavljena dizajnerka, ona i njen suprug su privlačili pažnju modnog sveta, postavljajući trendove i ostavljajući traga na svakom crvenom tepihu kojim bi prošetali

  • 0
beckham victoria david viktorija dejvid bekam Foto: STEVE WOOD / Shutterstock Editorial / Profimedia, LEE CELANO / AFP / Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam su definicija fraze "it couple", bez sumnje. Osim što nam njihova svakodnevna pojavljivanja to dokazuju, "Netfliksov" dokumentarac nam daje uvid u rađenje velike ljubavi među njima, a vraća nas i u vreme kada su počeli sa koordinisanjem modnih stilova.

Ako ste mislili da je Viktorija ta koja je imala veliki uticaj na Dejvidov stil, prevarili ste se. Dokumentarac nam dokazuje da je Dejvid voleo da ulaže u sebe čim je dobio prvu platu kao fudbaler "Mančester junajteda". Nije se stideo da se prikaže kao muškarac koji prati modne trendove i kome je stalo do izgleda, a i više smo nego svesni da se nije libio fotografisanja u donjem vešu dok je pozirao na način koji tada nije bio svakidašnji nikome do profesionalnim modelima.

Osim što je postavljao modne trendove, dominirao je u svetu lepote. Dečaci širom sveta bi se samo dan kasnije od "lansiranja" nove frizure, već šišali na ultrakratko ili bi nabavljali zalihe gela za kosu, jer čirokana se morala nositi svakoga dana. I bandane raznih printova su bile deo pojavljivanja pre i posle utakmica.

Čak i pre nego što je Viktorija postala proslavljena dizajnerka, ona i njen suprug su privlačili pažnju modnog sveta, postavljajući trendove i ostavljajući traga na svakom crvenom tepihu kojem bi prošetali.

Šta više govori o njihovoj smelosti od ljubičastog odela i haljine koju su nosili na sopstvenom venčanju. Viktorija ne zna što su baš to izabrali i da li bi danas ovako nešto ponovili.

Nakon što su se upoznali 1997. godine, godinu dana kasnije Viktorija i Dejvid su najavili veridbu, a spajsica se odlučila za kožnu jaknu sa krznom, crnu rolku i ultraminić dok je paparacima pokazivala svoj dijamantski prsten. Dejvid je parirao svojoj tadašnjoj verenici u potpuno crnom ansamblu. Viktoriju je zaprosio trokaratnim markiz rezanim dijamantom u žutom zlatu. Ovo bi bio prvi od 15 vereničkih prstena koje je Dejvid poklonio svojoj ženi tokom njihovog braka.

Od "oversized" crnog kožnog sakoa i džinsa Dejvid je napredovao do braon kožnjaka u dužim ili kraćim krojevima. I Viktorija bi, pozirajući pored njega imala odgovarajući mantil ili jaknu. Bilo je tu i modnih "izleta" sa ful kožnim stajlingom u vidu kožne bajkerke i pantalona i obične bele treger majice.

Za njih dvoje su u to vreme simbol bili džins ili koža, što je kulminiralo sa pojavom filma "Matriks".

Sa preseljenjem u Španiju, došle su i vedrije boje, pa su tako na dodeli MTV filmskih nagrada 2003. dominirali u belom. Viktorija je nosila korset-haljinu sa kristalnim ukrasima i metalik štiklama. Dejvid je parirao svojoj voljenoj u elegantnom belom odelu uparenom sa smeđim čizmama i slojevitim dijamantskim lančićima.

Viktorija, već veteranka Met Gale, ispratila je Davida 2008. godine tokom njegovog prvog pojavljivanja na legendarnim stepenicama Muzeja. Par je nosio "armani", a Viktorija se odlučila za vintidž mantil-haljinu sa vezom, dok je Dejvid pokazao nikad elegantniji izgled u klasičnom smokingu. Čini se da su, što se Dejvida tiče, "begi" pantalone tada završile svoju karijeru. Nije više bilo ni košulja sa predugačkim rukavima i V-izrezom, sve je od momačke poprimilo ozbiljnu gospodsku formu.

U poznijim godinama, dinamični duo se pojavljivao u varijetu materijala, Dejvid uvek u odelu ili pantalonama iz seta, sa kaišem koji bi se slagao sa kravatom ili cipelama. Ili sa maramicom na reveru. Nekada bi print košulje, kravate, maramice i samog odela bio posve različiti, a činio bi savršenu elegantnu celinu. Viktorija se okrenula minimalizmu i čini se kao da je epitom kapsula garderobera. Prava minimalistička, "old money" inspiracija.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota