• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kejt Midlton u stilu princeze van dužnosti: Ovakvu estetiku je negovala i tokom studija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena jučerašnja odeća je svakako pomak u sasvim drugom pravcu od uglađenih odela sa pantalonama

  • 0
Kate Midlton Foto: Tanjug/AP

Iako oblačenje princeze Kejt Midlton ostaje vrhunac kraljevskog šika, stil princeze van dužnosti pokazuje ličnu estetiku.

Princeza Dajana je svakako bila pionir kada je sportsko oblačenje pripadnica kraljevske porodice u pitanju. Nosila je džempere i dukserice sa printom "oversized" kroja, sportske patike, biciklističke šortseve, bejzbol kape, sivi donji deo trenerke i slično. Njeni ansambli tog tipa više su pristajali zvezdi sa Beverli Hilsa nego princezi iz Bakingemske palate. Ipak, sjajno je bilo videti je kako svoje svakodnevne ili poslovne zadatke obavlja u kombinacijama koje su svojstvene svakoj ženi pred kojom je dan pun obaveza.

Sa druge strane, princeza Kejt ipak neguje nenametljivu eleganciju i nikada ne dozvoljava sebi da je vidimo u sasvim opuštenom izdanju. Rođena i odgajana u ruralnom, istorijskom kraljevskom okrugu Berkšir, princezino najnovije javno pojavljivanje je oda britanskoj prirodi. Ili, ako pogledamo fotografije iz prošlosti, njenih univerzitetskih dana. Na to kako je tada izgledala nas iznova podsećaju fotografije sa snimanja poslednje sezone serije "The Crown".

Njena jučerašnja odeća svakako je pomak u sasvim drugom pravcu od uglađenih odela sa pantalonama.

Princeza od Velsa se juče pridružila grupi očeva koji sebe nazivaju "Dadvengers". U pitanju je onlajn zajednica koja ima za cilj da podrži tate kroz roditeljstvo.

Za tu priliku princeza Kejt Midlton je nosila džemper na bretonske pruge, indigo-plave farmerke, jaknu u vojnom stilu i "čelsa" čizme.

Iako nam se svakako sviđaju "alekander mekvin" kompleti  i strukirane haljine sa kaišićem, videti kako princeza prihvata svakodnevne ansamble sa elegantnim komadima je stil kome ćemo se i ubuduće radovati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dimitrovska na promociji nove kolekcije FW23 "Elisabetta Franchi": Jedan komad izdvaja kao omiljeni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota