• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Patrik Dempsi je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu: Žene ga zavolele kao dr Šeparda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada su mu tek saopštili, bio je šokiran

  • 0
Patrick Dempsey Foto: Tanjug/AP

Patrik Dempsi je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu za 2023. godinu prema časopisu "People", u utorak uveče u uživo emisiji Džimija Kimela.

Nakon dramatičnog razotkrivanja misterioznog čoveka sa naslovnice u izvođenju Džimija Kimela i njegove publike, Patrik je prihvatio svoju nagradu. Dok je publika postavljala pitanja u pokušaju da identifikuje čoveka, Džimi je shvatio da su otišli baš daleko i da nisu ni blizu da pogode. Na kraju, neko je spojio tragove i shvatio da je u pitanju jedan i jedini dr "MekDrimi".

Glumac (57), koga su žene zavolele u ulozi doktora Šeparda u seriji "Uvod u anatomiju", nakon što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, izjavio je da mu je drago što ovo priznanje prima baš u ovom periodu svog života.

Kada su mu prvi put saopštili da će biti sledeći najseksepliniji muškarac na naslovnici "People", Dempsi je rekao:

- Bio sam potpuno šokiran, a onda sam počeo da se smejem, kao, ovo je šala, zar ne? Uvek sam bio deveruša! Potpuno sam zaboravio na to i nikada nisam ni pomišljao da budem u ovoj poziciji. Dakle, moj ego je dobar  - izjavio je on u emisiji.


- Drago mi je da se to dešava u ovom trenutku mog života. Lepo je što sam dobio priznanje, a svakako moj ego ima malo udaraca, ali mi ovo daje platformu da ga iskoristim za nešto pozitivno - rekao je Dempsi za američko izdanje.

Patrik je stekao slavu 90-ih kada se pojavio u sitkomu "Will & Grace". Nakon toga je dobijao povremene uloge, uključujući mladog Kenedija u mini-seriji i detektiva Kinkejda u "Vrisku 3". Odatle, Patrik se preselio u carstvo Diznija, glumeći u filmu "Enchanted". Međutim, "Uvod u anatomiju" kontinuirano ostaje serija sa kojom ga najviše povezuju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Brajović: Cveja je tu, i dalje je prisutan, živi on tu sa nama, na ovoj sceni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On