• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Erik Dejn: "Ne kajem se zbog nagog video-snimka, ne izvinjavam se za svoja životna iskustva"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Erik Dejn očarao je žensku publiku kao Mark Sloun u kultnoj seriji "Uvod u anatomiju", a potom i kao Kal u seriji "Euforija"

  • 0
Erik Dejn Foto: Shutterstock

Američki glumac Erik Dejn je sa svojim plavim očima i neodoljivim osmehom "prikovao" dame širom sveta uz male ekrane - pojavivši se prvo u seriji "Charmed", potom u "Grey's anatomy", a zatim, mnogo godina kasnije u fenomenu zvanom "Euphoria".

Odrastao je u Kaliforniji, u religioznoj judaističkoj porodici, gde je majka bila domaćica, a otac uspešni arhitekta. Iako je rano odrastanje posvetio vaterpolu i bio veoma uspešan sportista, nakon što je iz dosade otišao na čas dramske sekcije, shvatio je da je gluma njegov životni poziv.

Dugo se borio da se "probije" prihvatajući sve mini-uloge koje su mi bile dostupne, ali kad je jednom zablistao - nebo mu je bilo granica.

- Jedni od najvećih glumaca su izuzetno nesigurni ljudi - govorio je.

A šta sve ne znamo o ovom šarmantnom plavookom zavodniku?

1. Trauma iz detinjstva

Kad je imao samo sedam godina, Erik je doživeo nepojmljiv gubitak. Njegov otac preminuo je od posledica ranjavanja pištoljem. 

Erik nije mnogo pričao o ovome o javnosti, rekavši "da svoj emotivni prtljag ostavlja u svojoj kući".

- Moj otac je bio vojno lice koji je kasnije uplovio u arhitekturu. Moja baka kaže da je tragedija bila slučajna, ne znam - rekao je, a prenosi "Greysanatomyfever".

2. Borba sa mentalnim zdravljem

Nakon sportske povrede, Erik je razvio zavisnost od prepisanih lekova protiv bolova, te se 2011. godine svojevoljno prijavio u kliniku za rehabilitaciju, ali je šest godina kasnije izjavio "da nije bolje" i "da se bori sa depresijom".

- Čudno sam se osećao jer sam znao da nemam konkretan razlog zašto sam depresivan. Volim da kažem da sam se osećao kao da me je kamion udario. Ali bilo je stvarno. Strašno je kad se probudiš i nemaš atom snage da ustaneš iz kreveta - prenosi "People".

Dejn je na antidepresivima i ne stidi se toga, već ističe "da je depresija nestala".

3.  Bračni skandal

Godine 2009. kao bomba odjeknula je vest o video-klipu na kom se Erik Dejn nalazi u kadi sa svojom ženom Rebekom i još jednom devojkom.

Međutim, glumac se nije mnogo potresao zbog skandala.

- Ne kajem se i neću da se izvinjavam za svoja životna iskustva. Ja sam u miru sa tim, svi na snimku su odrasli ljudi, svojevoljno tu prisutni - izjavio je Dejn, a prenosi "Usmagazine".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ivana i Milica pretvaraju maštu u stvarnost: Ovakve figure od papira još uvek niste videli

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On