• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bred Pit danas puni 60 godina: Ima jednostavne ciljeve - da bude srećan i da ostane zdrav

O. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tajna Bredove večne mladosti i seksipilnosti je, prema rečima prijatelja, njegov novi čist, nekomplikovani život

  • 0
Brad Pitt, Bred Pit Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Jedan od najatraktivnijih muškaraca na svetu - Bred Pit danas puni 60 godina. I sa 60 izgleda tako da se svi pitaju u čemu je tajna njegove "večne mladosti".

Kako prenosi "Sun. co.uk", Bred će sebi manje čestitati na svojoj bujnoj kosi, zgodnim crtama, a više na čoveku kakav je postao, nakon njegovog ružnog razlaza sa Anđelinom Džoli pre sedam godina.

Kako je Bred promenio život

Nakon što je njegov navodni pijani, nasilni slom pred njegovom bivšom ženom i njihovo šestoro dece u privatnom avionu 2016. šokirao svet slavnih, Bred je promenio svoj život.

Više ne pije, jer je proveo 18 meseci u grupi Anonimnih alkoholičara u Los Anđelesu. Takođe je prestao da puši cigarete i marihuanu, i bacio se na, kako je rekao, terapiju koja menja život, delom zahvaljujući savetima svoje bivše supruge Dženifer Aniston.

Poslednjih godinu dana bio je u vezi sa kolegom razvedenom i švajcarskom poslovnom ženom Ines de Ramon. Sa 30 godina, upola je mlađa od njega, ali prijatelji kažu da je „opuštena, smirena i srećna što je tu da ga podrži i samo se zabavlja“.

Bred Pit Brad Pitt Foto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Moji ciljevi u životu - rekao je Bred - sada su prilično jednostavni: da budem srećan i da ostanem zdrav. Imam prijatelje. Imam divnu decu. Volim svoju kafu. Volim svoje pse. Nemam pritužbi.

U stvari, Bred tvrdi da je, uprkos tekućim problemima sa troje najstarije dece koje deli sa Anđelinom - što je nedavno dospelo na naslovne strane nakon što se pojavila Paksova objava na Instagramu iz 2020. koja ga naziva "užasnim ljudskim bićem“ - on više zadovoljan sada nego ikada ranije.

U intervjuima je mnogo puta govorio o tome kako je promenio svoj život nabolje.

Što se alkohola tiče, već sedam godina je trezan. Rekao je za GK:

- Išao sam u AA. Imao sam ovde zaista kul mušku grupu koja je bila zaista privatna i selektivna, tako da je bilo bezbedno. Svi ti ljudi su sedeli unaokolo, bili su otvoreni i iskreni na način koji nikada nisam čuo. To je bio ovaj bezbedan prostor gde je bilo malo prosuđivanja, a samim tim i malo prosuđivanja o sebi. Zapravo je zaista oslobađajuće samo razotkriti ružne strane sebe. U tome je velika vrednost.

Što se tiče njegovog svakodnevnog života, Bred više ne živi u raskošnoj, ultramodernoj kući u Los Anđelesu koju je kupio 1994. Umesto toga, povukao se 300 milja u uspavani, priobalni grad Karmel u severnoj Kaliforniji, nakon što je nedavno potrošio prijavljenih 40 miliona dolara na utočište na litici.

To je neverovatno privatno mesto, koje je idealno za surfovanje, druženje oko vatre i, za Breda, meditaciju.

- Bred živi veoma jednostavnim životom - rekao je njegov prijatelj.

Odnosi sa decom

I dok su odnosi navodno i dalje zategnuti sa Medoksom, Pakom i Zaharom - koja je odabrala ime Zahara Džoli, a ne Džoli-Pit, on još uvek deli starateljstvo nad troje najmlađe djece i rečeno je da je u veoma bliskim odnosima sa Šajlom.

- Naučio je da procesuira ono kroz šta prolazi - rekao je njegov prijatelj i dodao:

- Uvek se borio sa slavom, sa osećanjem prevarantskog sindroma i krivice. U prošlosti je samo koristio piće ili kanabis kao sredstvo za otupljivanje i kao način da potisne bes.

Pokušava da popravi svoj odnos sa Anđelinom, a viđen je kako se smeje i osmehuje sa Dženifer Aniston.

Trening za ostanak u formi

Dok holivudski hirurzi tvrde da izgleda "izuzetno netaknuto" za glumca iz Los Anđelesa, on je priznao da se pridržava teškog režima fitnesa - tegova, kardio aktivnosti, joge i plivanja - kako bi ostao u formi i formi.

Tajna njegove večne mladosti i seksualnosti (nazvan je pravim Bendžaminom Batonom) je, prema rečima prijatelja, njegov novi čist, nekomplikovani život.

- On je shvatio ko je iznutra.

- Suočio se sa svojim demonima.

- On sebi dozvoljava da radi stvari koje voli - da radi sa drvetom ili vaja porcelan, radi iza kamere sa svojom filmskom kompanijom, podstiče muzičare sa svojom izdavačkom kućom i druži se sa prijateljima i svojim psima.

- Znao je da ima pukotine, ali je pustio svetlost, i to mu odgovara. Bred nikada nije bio bolji, bio zdraviji ili izgledao bolje - istakli su njemu bliski ljudi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona pita, Viktor Savić odgovara: "Ne bih igrao u projektu koji ide na štetu svog naroda i istorije"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On