• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarci, ove poklone izbegavajte da kupujete ženama: Uvredljivi su i šalju pogrešnu poruku

J. V.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da, i kreme mogu da poručuju nešto sasvim drugo

  • 0
hrana, doniranje, pokloni Foto: Shutterstock

Sezona je praznika, a samim tim i darivanja, pa ako razmišljate o poklonu za svoju dragu, obratite pažnju da ne napravite ove nedopustive greške pri izboru.

Devojka koja sebe naziva stručnjakom za poklone otkrila je uvredljive poklone koje nikada ne bi trebalo da date ženi. Kreatorka sadržaja Lia, koja se zove The Gift Girl na mreži, objavila je "TikTok" video o tri predmeta koje ne bi trebalo da poklanjate ženama.

Ona veruje da je prilikom pravljenja božićne liste za kupovinu najbolje izbegavati - sredstva za čišćenje u domaćinstvu, vage za merenje telesne težine i proizvode za negu kože protiv starenja.

Lia tvrdi da se ovi predmeti mogu smatrati uvredljivim ili mogu poslati pogrešnu poruku primaocu.

Prve na njenoj listi zabranjenih poklona bile su potrepštine za čišćenje bilo koje vrste. Ona veruje da ako se poklon može shvatiti kao obaveza onda definitivno šalje pogrešnu poruku.

Lia je ponosno izjavila da pokloni treba da budu srećni i projektuju sreću.

@leahsgiftguide 3 gifts not to give women #leahsgiftguide #giftmas #gifttok #gifthack #christmasgifttok #giftsforwomen #badgifts #giftguide #giftideas #christmasgifts #christmasgiftideas #christmasgift #christmasgiftguide ♬ Sleigh Ride - Leroy Anderson

Sledeća na njenoj listi bila je vaga jer je takođe izjavila da su suplementi, preparati za mršavljenje ili kućni gedžeti za vežbanje veliko ne.

Njen argument je da bi se to moglo shvatiti kao potpuno uvredljivo. Njena poslednja stavka koju treba izbeći ove praznične sezone je bilo koja vrsta proizvoda za negu kože protiv starenja.

- Nemojte me pogrešno shvatiti, volim dobru negu kože i mislim da ima mesta za to, ali antiejdžing posebno šalje pogrešnu poruku - izjavila je ona.

Lia je zaključila svoj video priznanjem da se svi njeni zabranjeni predmeti definitivno mogu smatrati odličnim poklonom, ali je jasno dodala da se mogu pokloniti samo ako se traže.

Ekspert veruje da bi poklanjanje bilo čega od ovoga značilo da poznajete ne poznajete osobu dovoljno dobro ili verujete da će joj se ovi predmeti zapravo dopasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Slađana od filcanih kuglica pravi najrazličitije oblike

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On