• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ko je dasa koji je juče osvojio društvene mreže i zaludeo žene? Džeremi Alen Vajt u reklami za "Calvin Klein"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok je reklamna kampanja zaista uzbudila mnoge, ona je takođe donela novi talas divljenja prema Vajtovom radu u seriji i njegovoj hrabrosti da izađe iz svoje zone udobnosti

  • 0
Jeremy Allen Foto: Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako imate nalog na bilo kojoj društvenoj mreži, sigurno vam je juče i danas "iskakao" plavokosi muškarac sa izvajanim trbušnjacima. On vežba u vešu i šeta se po krovu njujorške zgrade.

Istovremeno izgleda muževno, ranjivo, dečački, dopadljivo...

Džeremi Alen Vajt je široj javnosti poznat kao protagonista serije "The Bear", a što se žena tiče, on je novi "seks simbol".

I što se žena još tiče - on je zauzet. U vezi je sa pevačicom Rosalijom.

Mnoge dame su snimale svoje reakcije na nove fotografije i video-snimak za potrebe kampanje brenda "Calvin Klein", pa je lako zaključiti da je ovo novi holivudski dasa na koga ćemo više obraćati pažnju. A on je skroman, za magazin "GQ" je rekao da se nije nadao u budućnosti ovako nečemu. I kamera je tu njegovu osobinu uspela da ovekoveči.

Njujorško najfinije - tako bismo mogli da nazovemo ovog momka koji tumači šefa kuhinje u seriji "The Bear".

Značajno je spomenuti da Vajtova saradnja sa brendom dolazi usred uspešnog talasa u njegovoj glumačkoj karijeri. Njegova hvaljena uloga kuvara - Karmen Karma Berzato - donela mu je nominaciju za Emi, Zlatni globus i nagradu Udruženja filmskih glumaca (SAG). Takođe se kandidovao za Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Gvozdena kandža".


Osiguravajući svakodnevnu udobnost sa daškom stila, kolekcija uključuje novu verziju logotipa i materijale. Belo je oličenje kvalitete, a kampanja ima za cilj da istakne dinamičan talenat i otključa poverenje u životni stil koji propagira "Calvin Klein".

Fotografisanje, sprovedeno na krovu u Njujorku, prikazuje Vajtovu vezu sa njegovim rodnim gradom i njegovu snažnu energiju, savršeno se uklapajući u kultne stilove brenda. U ekskluzivnom video-snimku intervjua, Vajt govori o svojoj ljubavi prema plesu i svojim trenutnim projektima na filmu i televiziji - sve dok pokazuje svoju isklesanu građu u različitim modelima bokserica.

Dok je reklamna kampanja zaista uzbudila mnoge, ona je takođe donela novi talas divljenja prema Vajtovom radu u seriji i njegovoj hrabrosti da izađe iz svoje zone udobnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miloš Biković na premijeri filma "Sluga 2" u Moskvi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On