• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Beri Kigen i Džejkob Elordi: Glumci o čijem se odnosu ovih dana najviše priča

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kigan tumači lik autsajdera po imenu Oliver Kvik, koji kao moljac privlači plamen svog privlačnog, zgodnog i mega bogatog kolege Feliksa Katona

  • 0
Barry Keoghan, Jacob Elordi Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Niko se u Holivudu trenutno ne zabavlja bolje od Džejkoba Elordija i Berija Kigana. Njih dvojica u tandemu privlače pažnju svih medija, ali i kolega, jer bi svi želeli da budu viđeni u njihovom društvu.

Australijanac i Irac glume u novom ostvarenju "Saltburn".

Kigan tumači lik autsajdera po imenu Oliver Kvik, koji kao moljac privlači plamen svog privlačnog, zgodnog i mega bogatog kolege Feliksa Katona.

Ne odajući previše, Oliverova opsesija Feliksovim životom plete mrežu požude, dvoličnosti, opsesije i na kraju smrti. Ali baš kao što se Oliver čvrsto drži Feliksa, čini se da su on i Elordi otkrili da su srodne duše jedan drugome i u stvarnom životu.

Njih dvojica su magiju sa filma preneli i na crveni tepih, a neobična energija i magnetski šarm su primetni i tokom promotivnih pojavljivanja i intervjua.

"Saltburn" je nominovan za mnoge nagrade, uključujući nominacije za kinematografiju i produkcijski dizajn, kao i sam glumac Beri Kigan i njegova koleginica Rosamund Pajk. Kigan i Pajk su takođe dobili nominacije za Zlatni globus.

Mnoge holivudske zvezde lažiraju veze i prijateljstva da bi promovisale projekat, ali Kigan je rekao da je njegovo prijateljstvo sa Elordijem stvarno. Nedavno je u intervjuu za "GQ" rekao da se zbližio sa kolegom i da to nije samo za kamere i premijere. Elordija je čak opisao kao svog brata, rekavši da su se veoma brzo zbližili kada su zajedno radili na filmu. A u isto vreme je priznao da zaista flertuje sa njim na crvenom tepihu.

Bari je nastavio da objašnjava da on zapravo nema istu vrstu prijateljstva sa svojim drugovima kod kuće jer njihova dinamika nije ista kao njegova i Džejkobova.

- Ugodno mi je sa Džejkobom. Šalimo se. Smejemo se. Mi smo momci. Upravo smo snimili film u kome smo morali da se poljubimo, čoveče. Pogledajte scene koje smo radili. Morate da se osećate prijatno sami sa sobom.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On