• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Entoni Hopkis u 86. godini pravi najbolji "TikTok" sadržaj: Pleše, svira klavir i deli novosti sa fanovima

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U novom intervjuu za "People", glumac je podelio da su njegova supruga Stela Arojav i njegova rođaka bile te koje su ga ohrabrile da objavljuje na "TikToku"

  • 0
Entoni Hopkins, Anthony Hopkins Entoni Hopkins / Foto: Shutterstock

Entoni Hopkins je nedavno svojoj listi uspeha dodao popularnost na društvenim mrežama.

Zahvaljujući zanimljivim video-snimcima koje objavljuje, 86-godišnji dvostruki dobitnik Oskara stekao je novu generaciju obožavalaca koji možda nikada nisu ni pogledali Hanibala Lektora iz filma "The Silence of the Lambs" kako se hvali svojim gurmanlucima od ljudskog mesa.

Sa više od osam miliona kombinovanih pratilaca na "TikToku" i "Instagramu", on je podelio video-snimak na kojem pleše rumbu u svojoj kuhinji uz "Mambo Italiano", a komentari su bili puni opaski poput "valjda on ništa ne kuva", aludirajući na lik dr Hanibala Lektora i kanibalizam, ako nekome treba kontekst.

@anthonyhopkins Hey goomba do you like how I dance the rumba…? Sunday vibe 🍕🍝 ♬ original sound - Anthony Hopkins

U novom intervjuu za "People", glumac je podelio da su njegova supruga Stela Arojav i njegova rođaka bile te koje su ga ohrabrile da objavljuje na "TikToku" - i čini se da se njegovim fanovima i drugim korisnicima "TikToka" to sviđa.  Sa time je počeo još za vreme karantina.

- Trudim se da se ne ponašam u skladu sa godinama. Imam 86 godina. Tako da sam to preokrenuo. Imam 68 godina, zaista - jasan je bio glumac.

Mnogi Hopkinsovi fanovi su komentarisali njegove plesne pokrete, nazvavši ga nacionalnim blagom, legendom i najboljim glumcem svih vremena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Hit ples Entonija Hopkinsa u 9. deceniji: Ima energiju i šarm mladića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On