• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sećate li se Miča Bjukenona? Ušao je u Ginisovu knjigu, napravio svoj rijaliti i ne biste ga prepoznali

Vreme čitanja: oko 3 min.

U poznatoj seriji je "zaludeo" žensku populaciju

  • 0
David Hasselhoff, Mič, Čuvari plaže Foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia

One malo starije generacije su gledale seriju "Čuvari plaže", oni malo mlađi ako i nisu gledali sigurno je da su čuli za nju. Muška populacija ju je gledala zbog lepe Pamele Anderson, a dame su najčešće gledale zbog glavnog glumca Miča Bjukenona, odnosno Davida Haselhofa kako mu je pravo ime.

On je američki glumac i pevač rođen 1952. godine u Merilendu, a ima nemačko poreklo. U svet glume je ušao sa samo sedam godina kada je debitovao u pozorištu u predstavi "Petar Pan", piše "Vikipedija" i još u tom periodu je sanjao da gradi karijeru na Brodveju. U srednjoj školi je bio i predsednik hora, kapiten odbojkaškog tima, vođa na govornim panelima, a i tada je igrao u nekoliko predstava. Nije bilo sumnje da je gluma njegov poziv, pa je zato i diplomirao pozorišnu umetnost na Kalifornijskom institutu za umetnost.

Debi na filmu imao je davne 1974. godine igrajućiu filmu "Boner". Ipak, procvat u karijeri je doživeo u već pomenutoj seriji "Čuvari plaže" koja je počela sa emitovanjem 1989. godine. Mič Bjukenon je osvojio srca i simpatije ženskog dela publike što mu je može se reći pomoglo da se probije u vrh liste najpoželjnijih glumaca. Ovaj uspeh u kombinaciji sa autorskim honorarima doneo mu je bogatstvo od preko 100 miliona dolara.

Pre 28 godina (1996.) dobio je svoju zvezdu u Bulevaru slavnih u Holivudu.

Ipak, kako mu je vremenom opadala popularnost, on je sa jednom novinarkom rešio da napravi sajt poput društvene mreže, ali nije uspeo u tome pa su sajt ugasili. Da bi pokušao da povrati popularnost, kao i da "pogura" ćerke u svet šou biznisa, napravio je porodični rijaliti u kom je učestvovao sa ćerkama, ali je posle samo dve epizode - ugašen.

Ono što je interesantno jeste da je on postavio Ginisov rekord kao najgledanija ličnost na televiziji. Osim glume oprobao se i u muzici i može se pohvaliti da je objavio čak 15 studijskih albuma. Najpopularnij ije bio tokom 80-ih i 90-ih, a najzapaženiji nastup mu je bio u novogodišnjoj noći 1989. godine u Berlinu, godini kada je srušen Berlinski zid.

Objavio je autobiografiju 2006. godine kako bi javno otkrio kontroverzne elemente iz njegovog života.

Nažalost, borio se i protiv alkoholizma, ali je uspeo da se spasi zavisnosti.

Kada je ljubav u pitanju, tri puta se ženio. Prvi put je to bilo sa glumicom Ketrin Hiklend i taj brak je trajao pet godina. U godini kada se razveo, odmah je uplovio u drugi brak sa takođe glumicom Pamelom Bah i sa kojom ima dve ćerke. Posle 17 godine rešili su da se razvedu, pa je Pamela dobila starateljstvo nad jednom, a Dejvid nad drugom ćerkom, a kasnije je on dobio starateljstvo nad obe ćerke. Naime, ona mu je tražila veliki novac za alimentaciju, pa kada je shvatio da se ne trudi da se osamostali već da živi od njegovog novca, žalio se sudu i on je prepolovio iznos koji je Dejvid prihvatio.

Posle dve godine od drugog razvoda uplovio je u vezu sa Hejli Roberts koja je 28 godina mlađa od njega, ali ih to nije sprečilo da 2018. izgovore sudbonosno da.

Ono što se po sadašnjim fotografijama može zaključiti jeste da je pobornik estetskih operacija jer je očigledno da im se podvrgao.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On