• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikome ne stoji odelo kao njemu, zahvaljujući 1000 sklekova: Umetnost je postići ono što je njemu urođeno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa sinom Romeom i suprugom Viktorijom izašao je u restoran u Mejferu obučen u tamnoplavo odelo sa prugama preko prugaste košulje, a sve to začinjeno kravatom sa desenom

  • 1
Dejvid Bekam Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Istinski šarmer Dejvid Bekam skoro se pohvalio svojom zavidnom kondicijom i činjenicom da može da uradio 1000 sklekova. Slučajnost ili ne, prvo sledeće pojavljivanje u javnosti ukazalo je na povredu zgloba ruke.

Mi svakako verujemo da može da ih uradi, a da je i dalje u ozbiljnom treningu dokazala je i jedna paparaco fotografija njegove pozadine. Nimalo neželjena, tako ćemo reći!

Sa sinom Romeom i suprugom Viktorijom izašao je u restoran u Mejferu obučen u tamnoplavo odelo sa prugama preko prugaste košulje, a sve to začinjeno kravatom sa desenom.

Mešanje košulja i odela sa šarama je prilično lako. Ako ste početnik u mešanju šablona i skeptični ste po tom pitanju, uvek imajte jedan komad odeće u jednobojnoj boji. Ili košulju ili odelo, pa ćete kombinaciju početi kravatom. Najsigurnije je ići sa belim ili bledoplavim košuljama, jer se ove boje dobro slažu sa većinom odela.

Ako nosite odelo sa prugama, uverite se da su pruge široko razmaknute, dok košulja treba da ima uži razmak pruga. To je ključna stvar i zlatno pravilo. U srcu klasičnog stila Dejvida Bekama leži umetnost krojenja, posebno vidljiva u njegovom majstorstvu nošenja odela. Bilo da krasi crvene tepihe ili izlazi sa porodicom, Bekamova odela su dosledna studija preciznosti i sofisticiranosti. Prilagođeno krojenje poboljšava njegovu siluetu, prenoseći sliku prefinjenosti koja je postala sinonim za njegovo ime.

Uticaj Dejvida Bekama na modu prevazilazi samu garderobu i trenutne trendove. Prihvatanje njegovog bezvremenskog stila neće značiti ako samo replicirate određene odevne kombinacije. Ovde se radi o hvatanju suštine sofisticiranosti, samopouzdanja i individualnosti koji definišu Bekamov pristup modi.

Crpljenje inspiracije iz Bekamovog bezvremenskog stila uključuje razumevanje principa izbora odeće - poštovanje prilagođenih krojeva, posvećenost jednostavnosti i veština finoće izbora aksesoara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Ne mogu ni kafu da popijem na miru": Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike On

Komentari

  • yes

    31. januar 2024. | 14:32

    Dokona popadija i jariće krsti...žena ima vremena na pretek... drugi misle za nju ...ona se samo doteruje ,vježba i pazi da ne ugazi svoje štiklice u kaku..

    Podelite komentar