• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bred Pit izgleda kao u najboljim "Fight Club" danima: Bjuti rutina ili fejslifting?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Opisujući svoju noćnu rutinu, Pit je objasnio kako su prva dva koraka ista, međutim, on koristi noćnu kremu noću da hidrira kožu

  • 0
Brerd Pit, Brad Pitt Foto: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bred Pit je svetski poznat po svom neospornom talentu, harizmi i sve sigurnije - neprolaznoj lepoti. Gledajući u Breda Pita 2024. godine, teško bi vam bilo da pogodite da on ove godine puni 61. Zato je pošteno da se neko zapita - koja je tajna rutina za negu kože Breda Pita koja je učinila čuda?

U intervjuu za "Vogue Beauty", Pit je otkrio svoju minimalističku rutinu nege kože i kako se ona uglavnom sastojala od tri koraka - čišćenje, korišćenje seruma i nanošenje dnevne/noćne kreme, pri čemu je glumac naglašavao važnost nečeg sasvim osnovnog kao što je pranje lica. Ovo je idealna rutina nege kože koju muškarci treba da prate, posebno ako žele da održavaju svoju kožu bez potrebe da ulažu previše napora.

Nakon temeljnog pranja, umesto tonika, drugi korak u glumčevom režimu nege kože uključuje nanošenje seruma. Malu količinu seruma nanosi na vrhove prstiju i nežno ga umasira u lice i vrat. Nežno tapkanje po licu tokom nanošenja seruma olakšaće koži da ga upije.

Nakon nanošenja seruma, Pit stavlja dnevnu kremu, ponovo na lice i na vrat. Osim što popravljaju i održavaju zaštitnu barijeru kože, dnevne kreme takođe nude prednosti zaštite od sunca i odbrane od agresora iz okoline poput UV zraka i zagađenja, na šta glumac obraća pažnju.

Opisujući svoju noćnu rutinu, Pit je objasnio kako su prva dva koraka ista, međutim, on koristi noćnu kremu noću da hidrira kožu. Razlika između dnevne i noćne kreme je u tome što je ova druga formulisana da nadoknadi vlažnost dok spavate. Osim što regeneriše kožu, takođe pomaže u borbi protiv problema sa kožom kao što je suvoća.

Baš kao u najboljim danima, kada je glumio u filmu "Fight Club", sa izgledom i stajlingom koji prkosi godinama u utorak uveče je prisustvovao premijeri "Bob Marley: One Love". Njegova čupava kosa je bila posvetljena u peščanu nijansu i čini se da su njegove savršeno oblikovane obrve bile obojene u skladu s tim.

Ipak, iako je Bred Pit naglasio da je neko ko zaista brine o izgledu, sa fokusom na zdravlje, nagađanja da je radio fejslifting su "podivljala" nakon što je "TikTok" video-snimak doktora koji komentariše njegov besvremeni izgled postao viralan još u januaru. U pitanju su fotografije sa Vimbldona prošle godine.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On