• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Marijano di Vajo je muškarac o kakvom žene sanjaju: Italijanski dasa je najatraktivniji tata na Instagramu

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Svojim najvećim dostignućem smara svoju porodicu - suprugu i četvoro dece

  • 0
Mariano Di Vaio Foto: Instagram/marianodivaio

On izgleda fatalno, njegov sadržaj na mrežama je za istopiti se, dobar je tata i muž, najbolji je u svom poslu. Ime ovog galantnog Italijana je Marijano di Vajo - čovek koji ima sve što žene žele. Njegov osmeh je zavodljiv, stil besprekoran, pogled pomalo dečački nevin. Osvojio je društvene mreže izgledom, a dame kupio ponašanjem.

Marijano di Vajo je rođen 9. maja 1989. godine u Asiziju, Italija. On je italijanski bloger, influenser, modni dizajner, model, ambasador brendova i glumac. Kao tinejdžer Marijano je imao velike nade i aspiracije za svoju karijeru. Sa samo 18 godina napustio je svoj rodni grad u Italiji da bi se bavio glumom i manekenstvom u Londonu.

Kako je Marijano osvojio društvene mreže

Nakon što je godinu dana proveo kao model u Londonu, preselio se u Njujork gde je studirao glumu na Njujorškoj filmskoj akademiji. Potom se vratio u Italiju - i nije prošlo mnogo pre nego što je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom.

Nakon Londona i Njujorka, Di Vajo je nastavio svoju karijeru u Italiji radeći kao model i ambasador brenda - što ga je brzo dovelo do naslovnica vrhunskih svetskih časopisa.

Ovi brendovi su uključivali reklamiranje parfema "Roberto Cavalli", kampanje sa "Hugo Bossom", "Gucci", "Cucinelli", "Tommy Hilfiger", "Omega" i "Cruciani".

Međutim, 2012. je njegova karijera zaista krenula kada je otvorio sopstveni blog posvećen modi i životnom stilu.

Danas je taj blog digitalni časopis i izvor inspiracije za milione ljudi širom sveta - od mode do sporta, časopis uspešno pokriva sve. "Forbs" je 2018. godine Marijana proglasio vodećim influenserom u Italiji mlađim od 30 godina u maloprodaji i e-trgovini. Takođe je osvojio GQ nagradu za čoveka godine.

Sa njegovom slavom, došla je i ogromna baza obožavatelja - tako da nije iznenađenje da ga prati sedam miliona ljudi.

On takođe vodi uspešan "Jutjub" kanal, gde 245.000 pretplatnika prati njegov modni i životni sadržaj.

Di Vajo je sada izvršni direktor i kreativni direktor kompanije "NOHOW", koju je pokrenuo 2014. Prodaje odeću i modne dodatke za muškarce, žene i decu. I nije se tu zadržao - Di Vajo je 2016. objavio svoju prvu knjigu, biografiju "Moj posao iz snova".

Knjiga otkriva neke od njegovih ličnih tajni, kao i niz neispričanih priča i epizoda - uključujući period u njegovom životu kada se našao kao beskućnik u Njujorku.

Porodični život

Di Vajo je u srećnom braku od 2015. godine sa Eleonorom Brunači. Kako pišu italijanski mediji, ona je zaslužna za njegovu karijeru jer je upravo ona fotografisala neke od njegovih najboljih fotografija na "Instagramu" kada je tek gradio svoj imidž influensera.

Par ima četvoro dece zajedno - Nejtan Leone (2016) Leonardo Lijam (2018), Filiberto Noa (2019), a prvu ćerku Miju Anabel su dobili 2022.

Mariano Di Vaio Foto: Instagram/marianodivaio

Dečaci su plavušani, ali dosta podsećaju na njega, pogotovu najstariji, a čini se da ćerkica najviše ima njegov lik.

Di Vajo svojim najvećim dostignućem smatra svoju porodicu. U stvari, umesto njegovih selfija ili profi fotografija, pratioci Di Vaja na "Instagramu" uživaju u prilično simpatičnim porodičnim portretima i prazničnim snimcima.

- Tokom života, ali još više u teškim vremenima, ono što mi daje pravu snagu su porodica i vera. Kada je cela moja porodica okupljena za stolom i znam da su svi dobro, unutrašnja snaga mi daje nadu i uverenje da će sve biti u redu - rekao je Marijano za "GQ" 2020.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radonjić o svom novom filmu: "Indigo kristal" će biti osveženje u našoj kinematografiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On