• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isplivale nove fotografije Džonija Depa, čini se da je ponovo onaj stari

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumac se vratio svom prepoznatljivom stilu

  • 0
Džoni Dep Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džoni Dep je jedno od omiljenih lica u filmskoj industriji, sa mnoštvo nagrada i ostvarenja iza sebe. Glumac je poznat po milionskoj armiji fanova, a jedno vreme njegova slava bila je poljuljana zbog optužbi za nasilje, koje je podnela njegova bivša žena Amber Herd. Dep je svoju nevinost dokazao na sudu, a suđenje je bilo otvoreno za javnost.

U poslednjih nekoliko godina Džoni je nabacio nekoliko kilograma i plave pramenove u kosi, pa su mnogi komentarisali da "Petar Pan" konačno odrasta, ali čini se da to ipak nije slučaj.

Ovih dana uhvaćen je u italijanskom restoranu "Casa Fiore", u Turinu. Džoni boravi u Italiji zbog potreba snimanja filma "Modi" čija će se tematika baviti poznatim italijanskim slikarom Amedeo Modiljanijem, odnosno njegovom biografijom.

Ono što je primetno jeste da Džoni izgleda kao na početku karijere, odnosno fura isti stil, sa pokojom borom više i sedom bradom. Talasasta duga braon kosa i prepoznatljiv rok-kaubojski fazon koji uključuje majicu sa motivima, košulju, maramu, šešir, minđuše.. Da, Džoni nam se vratio!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Otvoren 76. Kanski filmski festival: Ovacije za Džoni Depa, Majkl Daglas dobio počasnu Zlatnu palmu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On