• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selima Bajraktara pamtimo kao Zumbul agu: Njegov muževni izgled danas teško da možemo da povežemo sa tim likom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Praktikuje jogu, redovan je u teretani, a veliki hobi mu je i paraglajding

  • 0
Zumbul Aga, Selim Bayraktar Bajraktar Printskrin: Youtube/moustafas69, Instagram/@selimbyraktar

Zabavni i dovitljivi Zumbul aga bio je jedan od omiljenih likova iz turske serije koja je u Srbiji doživela najveću popularnost - "Sulejman Veličanstveni".

Glumca Selima Bajraktara (48) se sećamo sa turbanom na glavi, obučenog u srednjovekovne odore, kako maltene lebdi dok hoda kroz palatu. Njegova gestikulacija, pokreti, naposletku i izgled doprineli su maestralnoj izvedbi uloge, što je samo dokazalo koliko je dobar glumac, jer već u sledećoj istorijskoj drami u kojoj je glumio potpuno je drugačije otelotvorio lik.

A u privatnom životu, sudeći po fotografijama na "Instagramu", sa dugom kosom i bradom, teško da takav maskulinitet možemo da povežemo sa vrcavim Zumbul agom.

Praktikuje jogu, redovan je u teretani, a veliki hobi mu je i paraglajding.

Kada nije u sportskom izdanju, nosi odela u raznim bojama, a voli da eskperimentiše i sa printovima.

Međunarodno priznanje dobio je ulogom u originalnoj Netfliksovoj seriji "Uspon imperija: Osmansko carstvo", a imao je i epizodnu ulogu u seriji "Succession".

Bajraktar ​​je rođen u Kirkuku, u Iraku, 1975. godine u porodici iračkog turkmenskog porekla. Kao dete počeo je da nastupa na gimnastičkim takmičenjima, a po svemu sudeći njegova ljubav ka toj disciplini se donekle i održala. Tokom poslednjih dana iransko-iračkog rata, u Bajraktarovoj školi su se regrutovali dečaci za vojsku. Kada je Bajraktar ​​izabran da služi vojsku, njegova porodica je odlučila da ga prokrijumčari u Tursku. Počeo je da radi u Turskom državnom pozorištu nakon što je 2000. diplomirao na Univerzitetu Hačetepe.

Za sve dame koje se pitaju, Selim se oženio prošle godine svojom dugogodišnjom devojkom, devet godina mlađom glumicom Emel Karakose. Rođaci i prijatelji prisustvovali su ceremoniji venčanja slavnog para, koji se venčao u hotelu u Antaliji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ivan Bosiljčić u društvu supruge Jelene Tomašević na premijeri filma "Jorgovani" na FEST-u

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On