• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kilijan Marfi ambasador modne kuće "Versače": Njegov izbor odela za dodelu Oskara nije bio slučajan

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donatela Versače oduševljena što se glumac pridružuje prestižnoj italijanskoj modnoj kući

  • 0
Dodela Oskara 2024, crveni tepih, KIlijan Marfi Foto: Tanjug/AP/Richard Shotwell/Invision

I pre dodele Oskara sve oči su bile uprte u Kilijana Marfija, a osim u glumačkim projektima, gledaćemo ga u još puno zanimljivih izdanja. Oskarovac će debitovati kao zvezda "Vesače" kampanje 3. aprila.

Glumac će predvoditi novu globalnu kampanju "Versace Icons", u kojoj će modelirati "ključne i bezvremenske komade" iz istoimene kolekcije muške odeće, objavila je prestižna modna marka.

Ovo uopšte ne čudi, s obzirom na to da znamo koliko Marfi voli dobar "versače" izgled.

Italijanska modna kuća je zapravo kreirala klasični smoking koji je nosio na dodeli Oskara. Njegov stilista, Rouz Ford, uparila je ansambl sa plisiranom košuljom ukrašenom leptir-mašnom, brošem i oksford mokasinkama za uzvišen i elegantan izgled, koji je zauzeo centralno mesto kada je Marfi osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u "Openhajmeru", koji odneo je i najveću nagradu večeri za najbolji film.

- Oduševljena sam što se Kilijan pridružuje porodici "Versače". On je zaista izuzetan glumac i potpuno zaslužuje osvajanje Oskara. Magnetičan je i očaravajući pred kamerom i volim da da ga vidim kako oživljava "Versače" - rekla je Donatela Versače, kreativna direktorka brenda.

Ove sezone dodele nagrada, posle Oskara, Kilijan je dokazao svoju stilsku snagu više nego ikada. Na dodeli SAG nagrada 2024. - 24. februara, irski glumac je nosio odelo na pruge sa leptir-mašnom modne kuće "Iv Sen Loran". Ali svoje ansamble je uglavnom držao minimalistički, poput monohromatskog odela koje je nosio na dodeli PGA nagrada 25. februara.

Prošle godine, ova modna čast pripala je glumici En Hatavej.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Oskarovka Sintija Vejd otkriva zašto je uzela Srpkinju za glavnog naratora za svoj dokumentarac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On