• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

On je grof od Osorna, unuk najbogatije žene Španije: Najnovije fotografije sa suprugom i naslednikom

O. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Carlos Fitz-James Stuart and Belén Corsini Foto: José Oliva / ContactoPhoto / Profimedia

Karlos Fic-Džejms Stjuart Solis - grof od Osorna - unuk je najbogatije žene u Španiji i najmlađi sin 19. vojvode od Albe. On je nasledio procenjene od 2,2 milijarde funti nakon što je preminula vojvotkinja od Albe u novembru 2014. godine.

Njegova supruga Belen Korsini takođe dolazi iz jedne od najbogatijih španskih porodica. Belen je praunuka Karlosa Korsinija Senesplede, inženjera i osnivača preduzeća za građevinarstvo i javne radove Korsan, koje je 2004. prodato za 325 miliona evra, piše "Dailymail.co.uk".

Carlos Fitz-James Stuart and Belén Corsini Foto: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najnovije fotografije pokazuju bračni par kako sa svojim naslednikom napušta ordinaciju pedijatra. Vidno raspoloženi mama nosila je dečaka, dok ih je otac brižno pratio.

Karlos i Belen su se venčali u palati Lirija u Madridu, imanju iz 18. veka koje je vekovima bilo u Karlosovoj porodici, u maju 2021.

Grof od Osorna se ozbiljno obogatio nakon smrti svoje bake, Marije del Rosario Kajetane Alfonse Viktorije Eugenije Franciske Fic-Džejms Stjuart de Silva, pre sedam godina.

Carlos Fitz-James Stuart and Belen Corsini Wedding Foto: ACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Procenjena na 2,2 milijarde funti, španska vojvotkinja bila je jedna od najbogatijih evropskih aristokrata kada je preminula u novembru 2014. u svojoj rezidenciji u Sevilji, palati Duenas. Smatra se da njen suprug Alfonso Diez, koji je bio 24 godine mlađi od nje, nije primio ništa od njenog bogatstva, koje uključuje impresivan imovinski portfolio, 50.000 umetničkih dela i 18.000 retkih knjiga, nakon što je potpisao dokument kojim se odriče bilo kakvog prava na njeno bogatstvo pre njihovog braka u oktobru 2011.

Umesto toga, vojvotkinja - koja je direktnog kraljevskog porekla od engleskog kralja Džejmsa II - ostavila je celo svoje imanje svojoj deci. Svako od njih šestoro dece je dobilo palatu, kao i hiljade jutara zemlje. Takođe se kaže da je njenih osmoro unučadi nasledilo značajan deo njenog imanja.

Rođakinja Vinstona Čerčila, vojvotkinja je delila igračke sa budućom engleskom kraljicom Elizabetom dok je kao devojčica živela u Engleskoj, piše "Dailymail.co.uk".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Hristina Cvetinčanin Knežević o teoriji i praksi feminizma

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On