• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maniri Henrija Kavila ne prolaze neprimetno: Kolege opisuju gest koji napravi kad god žena uđe u prostoriju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakvo ponašanje privuklo je pažnju dama širom sveta

  • 0
Henri Kavil Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumca Henrija Kavila najčešće pominjemo kada govorimo o akcionim filmovima poput "Supermena", ali je pored popularnih uloga u ovakvim filmovima privukao pažnju mnogih žena u jednom nedavnom intervjuu. Kako je Henri kroz 15-ak sekundi razgovora o filmu postao čovek kog "svaka dama želi", ali i slavna ličnost za koju mnogi govore da treba poslužiti kao primer "svim muškarcima"?

Ovoga puta ne radi se o njegovom (odličnom) izgledu, već o manirima i naklonjenosti prema ženskom rodu, koji se ogledaju u jednom gestu.

O ovome nije on govorio, već njegove kolege, što je dodatno skrenulo pažnju gledaoca širom sveta.

Režiser Gaj Riči je rekao da Henri Kavil "uvek" ustane kada žena uđe u sobu.

@hollywoodreporter "you've never failed to stand up when a lady walks in the room," - #ungentlemanlywarfare director #guyritchie shares what's the most gentlemanly thing #henrycavill ♬ original sound - The Hollywood Reporter

Govoreći o njihovom novom filmu "Ministarstvo nedžentlmenskog ratovanja", Riči je objasnio šta je grupu muškaraca u filmu učinilo "nedžentlmenskom", pre nego što je rekao da je Kavil "čista suprotnost ovome". Kako je naveo, svi na setu su primetili da Henri uvek ustane kad god žena uđe u prostoriju.

- Henri Kavil ustaje kad god dama uđe u sobu. Bio je dosledan tome do kraja. Snimio sam dva filma sa njim. Nikad nisi propustio da ustaneš kada dama uđe - navodi režiser.

Kavil je odgovorio: "Eto!", pre nego što je promenio temu, da bi razgovarao o jednom od njegovih kolega iz glumačke ekipe, piše "NME.com".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kakav je Bata Stojković bio u privatnom životu: Džama otkriva detalje njihovog druženja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On