• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bekamove avanture sa mladim lukom, ružama i kokoškama: U farmericama se bavi baštovanstvom i izgleda odlično

Vreme čitanja: oko 2 min.

U svojim pričama na "Instagramu", bivši fudbaler se pobrinuo da dokumentuje svoje baštovanske poduhvate i podelio je selfi ispred svoje bašte dok je bio zauzet poslom, uprkos lošem vremenu

  • 0
Dejvid Bekam B4859 / Avalon / Profimedia

Sadnja, uzgoj i briga o povrtnjaku nisu laki podvizi. Međutim, kao i kod većine stvari, svetski poznati fudbaler Dejvid Bekam čini da to izgleda jednostavno.

Na "Instagramu" je podelio slatku fotografiju rada u svom organskom povrtnjaku sa svojom 12-godišnjom ćerkom Harper, između ostlog iz serije baštenskih aktivnosti.

Samo zato što je Dejvid Bekam jedan od najboljih fudbalera svih vremena ne znači da on nema znanje kada je u pitanju baštovanstvo, a u to smo se uverili baš zbog tih objava.

On sve češće obožavaocima daje uvid na svoju ogromnu baštu u svojoj seoskoj kući u Kotsvoldu vrednoj 12 miliona funti, zajedno sa skupim Hartlijevim staklenikom. Ikona fudbala, zamenila je travnjak za povrtnjake i jato kokošaka, a sada je čak pitao i poznatog baštovana Alana Tičmarša kako izgleda njegov usev povrća.

U subotu na "Instagramu", Dejvid se našalio da će njegova supruga Viktorija jesti mladi luk za ručak i večeru, dok je snimao sebe kao ga bere. U svojim pričama na "Instagramu", bivši fudbaler se pobrinuo da dokumentuje svoje baštovanske poduhvate i podelio je selfi ispred svoje bašte dok je bio zauzet poslom, uprkos lošem vremenu.

Ali kišni dani nisu sprečili zvezdu da nastavi sa svojim svakodnevnim aktivnostima, i da bosonog, u džinsu i sa šeširićim pozira dok neguje svoje cveće i biljke. Snimak je zabeležila njegova supruga Viktorija Bekam.

- U redu, to je samo obična subota na selu. Dejvid se bavi baštovanstvom. Dobro izgledaš - kaže ona svom mužu,  zumirajući Dejvidovu zadnjicu u farmerkama sa manžetama dok je kopao zemlju lopatom. Nosio je i šešir i odgovarajuću majicu maslinaste boje.

- Evo nas, imamo akciju - rekla je Viktorija na drugom snimku, dok je sportista obavljao svoj posao, teško dišući od zadatka.

Dejvid je na kraju uspešno preneo biljku ružičaste ruže u zemlju, natrpao je još zemlje oko nje radi stabilnosti pre nego što je pogledao pravo u kameru svoje žene.

- Inače, to je impresivno - pohvalio se.

- Izgledaš dobro - rekla mu je poslednji put, ponovo zumirajući njegovu guzu.

Poslednji deo snimka koji dokumentuje Davidovu baštensku avanturu bila je fotografija njenog muža kako kleči na travi pored ruža sa lopatom u ruci.

Pored baštovanstva i povrtarsta, ostatak serijala čini i njegovo veselo druže sa kokoškama. Ima li nešto što ovaj čovek ne radi dobro i da dok to radi uvek ovako dobro izgleda???

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On