• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li ste znali da je Šon Koneri imao prilično jeziv posao pre nego što je postao čuveni Džejms Bond?

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre nego što se probio u svetu glume čuveni glumac imao je mnogo "normalnih" poslova, ali jedan od njih je bio malo jeziviji od ostalih. Možete li da pogodite koji?

  • 0
Son Koneri Foto: Tanjug/AP

Mnoge poznate ličnosti imale su "normalne" poslove pre nego što su ušle u svet šoubiznisa.

Pre nego što su stekle slavu, zvezde poput Madone, Hju Džekmana, pa čak i Megan Markl, imale su poslove kao i obični ljudi. Verovali ili ne, Madona je radila u "Dunkin' Donuts", Hju je radio kao klovn za zabave, a Megan Markl je radila kao kaligraf. Margot Robbie je čak radila u "Subway-u", a Bijonse u salonu. Čak je i medijski mogul Opra Vinfri u jednom trenutku radila u supermarketu pre nego što je postala poznata.

Pre nego što je škotski glumac Šon Koneri stekao ogromnu slavu kao prvi Džejms Bond, međutim, imao je ozbiljno - jeziv posao.

Sean Connery, Šon Koneri Foto: Profimedia/The Hollywood Archive/Hollywood Archive

Prema Kenedi centru, njegov prvi posao bio je sa sedam godina, kada je pomagao svojoj porodici tako što je postao dostavljač mleka.

- Do 13 je morao da napusti školu, radeći kao nadničar, savijač čelika, mešač cementa - prenosi sajt. Čak se pridružio Kraljevskoj mornarici 1947. na 12 godina, ali je potom otpušten "zbog teškog čira na želucu 1950. godine".

Njegovi drugi poslovi su bili - zidar, spasilac, kao i dizač tegova i umetnički model.

Ali njegov najstrašniji posao od svih bio je kada je postao zadužen za - poliranje kovčega. Ovu činjenicu je nedavno na X mreži (bivši Tviter) podelio nalog BBC TV emisije "@qikipedia".

Prema isečku iz novina viđenom na Stark Insajderu, koju prenosi "Mirror", Šon Koneri je imao "neobičnu sposobnost da vizuelno odmeri tačnu veličinu kovčega za klijente“, što je, priznaćete, prilično jedinstvena veština.

Takođe se navodi: „Gospodin Koneri je takođe otkrio da je tokom svog vremena poliranja kovčega redovno belio kovčege od mahagonija da bi izgledali kao hrastovi.“

Prema „popularnim lokalnim glasinama“, Šon je čak i „prenoćio u kovčegu radi opklade“.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On