• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vrhunski košarkaš Džared Mekejn u najneobičnijem sportskom sponzorstvu: S vodećim brendom lakova za nokte

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neočekivanim hobijem osvojio je milione fanova, a daje i savet za negu noktiju

  • 0

Na svašta smo navikli kada je su pitanju lepota i trendovi, ali ova vest je, priznaćete, neočekivana na mnogo nivoa. Naime, Sali Hansen, vodeći brend za boje lakova i nege noktiju u svetu objavio je svoje prvo (i revolucionarno) sportsko partnerstvo sa košarkašem - Džeredom Mekejnom. 

Ovaj sportista, poznat po svom dinamičnom prisustvu na terenu i van njega, ima jednu neuobičajenu naviku - da lakira nokte, a njegov jedinstveni stil i neustrašivo samoizražavanje privukli su pažnju miliona, što ga čini savršenim ambasadorom inovativne linije proizvoda za nokte ovog poznatog proizvođača lakova.

Istaknuti igrač za svog koledž košarkaški tim gde je stekao opšte priznanje za svoje izuzetne veštine na terenu, Džared Mekejn je osvojio i srca i miliona obožavalaca zahvaljujući svom beskompromisnom lakiranju noktiju - koji su već postali deo njegovog ličnog imidža. Zahvaljujući tome, preko društvenih mreža koje prate neke od najvećih imena u sportu, Mekejn je postao pionir, inspirišući druge da se autentično izražavaju.

Pažnju poznatog brenda Mekejn je privukao sa svojim upečatljivim stilovima noktiju, pokazujući svoje živopisno samoizražavanje, dok istovremeno briljira i na terenu. Veran sebi danas promoviše ovaj brend lakova, ali i inkluzivnost i samoizražavanje kako unutar sportske zajednice, tako i šire.

Kako prenosi "Bussines Wire", Seli Hansen i Džered Mekejn imaju za cilj da redefinišu granice tradicionalnih sportskih sponzorstava i inspirišu novu generaciju da bez straha prigrli svoju individualnost, jer veruju u to da pojedinci treba da se osećaju ovlašćenim da izraze svoju kreativnost i ličnost.

Košarkaš je otvorio je i svoj "TikTok", gde u kratkom video-klipu objašnjava zašto je uopšte i počeo da lakira nokte, navodeći da mu to pomaže da ih - ne grize. Takođe kaže da je nakon odlaska u salon pomislio kako su nokti mnogo lepi nalakirani i od tada je počeo redovno da se bavi njima.

- Svako treba da brine o sebi. Za mene je to lakiranje noktiju. Žao mi je ako ovo vređa nekoga od vas. Moj omiljeni lak za nokte koji koristim je "Sali Hansen Insta-Dry" jer mu je potrebno samo 60 sekundi da se osuši. Nema ludog razloga da lakiram nokte. Pomaže mi da ih ne grizem. Jednom sam otišao u salon, izabrao boju i shvatio da izgledaju lepo. Mnogi ljudi se ne slažu i ne sviđaju im se, ali ja ću biti svoj i raditi ono što mislim da izgleda lepo - objavio je na svom "Tik Tok-u".

@jaredmccain24 Y’all have been asking. @Sally Hansen is the GOAT 🐐! There’s no better nail polish in the game 💅💅 #SallyHansenPartner ♬ original sound - Jaredmccain24

Mekej dodatno tvrdi i da mu nanošenje laka za nokte pomaže da igra bolje košarku.

- Nisam ludo sujeveran, ali sam mislio da izgleda lepo. Mislio sam da mi je to pomoglo da igram bolji. Do sada je funkcionisalo - zaključuje ovaj momak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Evo kako da uz pomoć paste jednostavno uklonite ostatke laka za nokte

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On