• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

On se uskoro ženi najuspešnijom srpskom influenserkom: Ovo znamo o Filipu, zavodniku kakvog retko viđamo

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kao žena iz sveta mode, koja se kreće svuda gde i svetski A-listeri, očekivano je bilo da nađe sebi ravnog

  • 0
Filipo Testa i Tamara Kalinić Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najpoznatija i najuspešnija srpska, ali i svetska influenserka Tamara Kalinić uskoro se udaje za izabranika Filipa Testu. Ona već isprobava različite modele venčanica, a od nje se očekuje da veselje, prijem i dekoracija budu na ozbiljnom nivou.

Tajanstveni Filipo, kojeg je Tamara u početku krila, pokazao se kao njena najveća podrška u mnogim trenucima, kao na primer kada je više puta opljačkana i kada su joj oduzeti vredni komadi nakita i torbe.

Zbog Filipa Tamara se iskrenije smeje, a njihove ljubavne momente obožavamo da pratimo na njenom “Instagram” i “Jutjub” kanalu.

Kao žena iz sveta mode, koja se kreće svuda gde i svetski A-listeri, očekivano je bilo da nađe sebi ravnog.

Upravo jedna poslovna saradnja ukazala joj se kao sjajna prilika da zajednička kampanja sa Filipom, bude ujedno i javna objava veze.

Nekoliko godina čuvala sam svoju vezu samo za sebe. No 50-godišnjica "Audemars Piguet’s Royal" činila se kao savršen trenutak da podelim neke dragocene trenutke ispunjene ljubavlju sa tobom - napisala je Tamara u objavi.

Filipo Testa Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko je Filipo Testa, zavodnik iz Italije?

Filipo Testa (37) važi za jednog od najmoćnijih lica u svetu mode. On je menadžer velikih modnih brendova kao što su "Off-white" i "Balmain". Po vokaciji je arhitekta.

Nije tačno prezicirano na koliko se procenjuje njegovo bogatstvo, ali uzevši u obzir da je Filipo veoma uticajan u svetu mode i jedan od najtalentovanijih Italijana, ta cifra može da dostigne i nekoliko stotina hiljada evra.

Izuzetno je markantan, a tome svakako doprinosi njegova raskošna, vrlo negovana crna kosa i istančan ukus za modu. On nije muškarac kakve svakoga dana viđamo na ulicama.

Tamara i Filipo su u vezi od 2020. godine. Upoznali su se na intimnoj rođendanskoj žurki u Parizu. Odmah joj se dopao neobično lep muškarac, a već sutra je zvao da se vide. I samo 30 minuta na zajedničkoj večeri je bilo potrebno da zna da sa njim želi ozbiljno. Instant privlačnost je bila obostrana, a zbog njega se influenserka preselila u Francusku, zatim vratila nazad u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji u stanu koji su nedavno uredili.

Filipo je organizovao veridbu za Tamaru u jednom od najluksuznijih hotela u Italiji, sa neverovatnim pogledom.

Sve je obilovalo luksuzom, a dijamantski verenički prsten vredan je, kako se spekuliše, više od 20 hiljada dolara.

Tamara i Filipo u vezi su od 2020. godine i kako je influenserka više puta u intervjuima navela u njemu je pronašla “iskrenu i lojalnu ljubav”, kao i da je Filipo pravi džentlmen - vredan, pristojan, zabavan i uvek pažljiv prema njoj.

Ovako Tamara govori o njemu

Tamara je u nekoliko navrata govorila o partneru, uvek sa mnogo ljubavi.

- Meni često partner kaže: "Ti si najbolja stvar koja mi se desila u životu". Meni to toliko stavi osmeh na lice. Samo ta jedna rečenica u poruci, meni to toliko znači - iskreno je ispričala Tamara, priznavši koliko Filipo uživa u Srbiji.

- On mnogo voli Srbiju. To je meni toliko značajno. Imati partnera stranca koji neće, ne dopada mu se... On je bio toliko tužan što ne može sad da dođe dok sam ja tu. Ti izlasci, on ne razume našu muziku, ali kada vidi tu emociju, kaže da vidi koliko sam srećna sa svojim prijateljima - priznala je lepa Novosađanka u emisiji "Balkanskom ulicom".

Na pitanje Vesne Dedić kako su njeni roditelji prihvatili Filipa, Tamara je rekla:

- Obožavaju ga. Uvek sam se brinula za tatu, moja mama je dosta diplomata, ali sa tatom se nikad ne zna jer tata ima dve ćerke, mnogo nas voli i kada sam videla da se njih dvojica razumeju to mi je bilo jako bitno. Osećala sam taj njihov blagoslov.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vreli kadrovi srpske blogerke u bikiniju: Ali nije htela da objavi jedan video do kraja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On