• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andrija Milošević deo svoje umetničke duše utkao u pesmu za sina: Reljina uspomena za sva vremena

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna objava prikazuje Andrija u sasvimnovom svetlu

  • 0

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić postali su roditelji 2022. godine, kada je na svet došao njihov sin Relja. Preslatkog dečaka mama i tata vešto kriju od očiju javnosti, pa tako možemo da vidimo samo poneku fotografiju koju glumac objavi na svom "Instagram" profilu.

U emotivnoj obajvi, Andrija je poželeo da podeli trenutak sa sinom Reljom kako obojica uživaju pored mora.

Ispod neodoljive fotografije nizali su se komentari, a posebno je sve dirnula pesma , koju je Andrija posvetio sinu, i tako učinio da ga vidimo u sasvim novom svetlu.

Odnos oca i sina je lep i blagosloven. Od rođenja sina, otac igra suštinsku ulogu u oblikovanju njegovog života. Stalno sa sinom deli vredne lekcije i vodi ga u pravom smeru. On postaje njegov prijatelj, vodič, učitelj i najbolji saputnik tokom detinjstva svog sina.

Kako sin raste, ovaj odnos roditelj-dete se razvija, a tako i njihova ljubav jedno prema drugom. Od ranog detinjstva do odraslog doba, ova veza je sastavni deo razvoja sina i oblikuje njegove vrednosti, uverenja i ponašanja. Odnos oca i sina je složen, obuhvata širok spektar emocija, iskustava i očekivanja.

Andrijin potez i pesma deo su onog najlepšeg u odnosu oca i sina - uspomena.

Stvaranje dobrih uspomena iz detinjstva je važna odgovornost za oca. Ova sećanja mogu oblikovati život deteta i doprineti njegovom opštem blagostanju. Očevi mogu stvoriti lepe uspomene tako što provode kvalitetno vreme sa svojim sinovima dok su mladi, baveći se zabavnim i značajnim aktivnostima i pokazujući im ljubav i naklonost. Oni takođe mogu stvoriti tradicije i rutine kojima se njihova deca mogu radovati i negovati u godinama koje dolaze.

Upravo su to pohvalile mnoge Andrijine kolege i prijatelji ispod objave sa pesmom - jer mu je od tate zanavek ostaje suština njegovog umetničkog duha.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Gde se beru te jahte?! Stvarno mi dođe da zagrizem paradajz"!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On