• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zaboravite Damijana Davida, sada nas zanima ovaj Italijan: Osvojio zlato u plivanju, a može i za trbušnjake

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kelvin Klajn" već može da ga angažuje kao svog modela

  • 0
Tomas Čekon Foto: Giorgio Scala/Deepbluemedia/Insi / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tomas Čekon (23), zvani "Ajkula", postao je zvezda na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. ne samo zato što je uzeo zlato, već i zbog svog fizičkog izgleda.

Za doslovnu opsednutost plivačem najzaslužniji je trenutak kada su se ispod duksa, dok je pobednički podigao ruku i zagrizao medelju, ukazali savršeno izvajani trbušni mišići. "Kelvin Klajn" već može da ga angažuje kao svog modela, a ne sumnjamo da mu slede saradnje sa italijanskim modnim kućama, a možda i neko modeliranje na pisti.

Tomas Čekon Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Ovaj 23-godišnjak je u tom trenutku osvojio bronzu za tim Italije u štafeti 4x100 metara slobodnim stilom na otvaranju takmičenja u subotu.

Čini se da Tomasova istorijska zlatna medalja na 100 metara leđno i bronza u ekipnom pada skroz u drugi plan, s obzirom na to da "TikTok-om" već kruže snimci opsesije njegovim likom.

Čekon, naravno, provodi veći deo vremena na Igrama bez majice, s obzirom na to da je olimpijski plivač, tako da ovo nisu poslednje intrigantne scene. Ima još mnogo toga odakle je došlo - konkretno, videćemo ga danas tokom trke na 200 metara leđno za muškarce u Paris La Defense Areni.

Nesumnjivo da će svojom pojavom odmah zagrejati bazen. Iako je pre "furao" brčiće, otarasio ih se pre Olimpijskih igara i dobio neodoljivu bebeću facu. Italijani baš umeju da nas osvoje, setimo se samo cele fame oko Damijana Davida, italijanskog predstavnika i pobednika na Evroviziji 2021. I posle tri godine od debitantskog pojavljivanja na velikoj sceni, zasenjuje gde god da se pojavi, pa makar to bilo i u ženskoj odeći.

A što se tiče Čekona, on je ostvario svoj san, a sasvim neplanirano pokupio sve simpatije. Još uvek se nigde nije oglasio, ali neminovno je da je do njega došla cela priča o "najboljim olimpijskim trbušnjacima".

@celebbuzz8 Italians never disappoint #olympics #thomasceccon #italianswimmingteam #italy🇮🇹 #olympics2024 #swimming #italianteam ♬ original sound - mywatchhistory

U intervjuu za italijansku novinsku mrežu "Rai Italia", Čekon je rekao da "ne može biti srećniji" osvajanjem zlata na Olimpijskim igrama.

- Kao dete, sa 15 godina, trener me je pitao: "Šta je tvoj san?" - počeo je Olimpijac pa nastavio:

- Odgovorio sam: "Da pobedim na Olimpijskim igrama". A onda je rekao: "Smiri se." Ali to je uvek bio moj san. Pobeda ovde nije kao na Svetskom prvenstvu, to je trka koja se dešava svake četiri godine. Bio sam jak i pokušao da izdržim do kraja. I na kraju sam bio iscrpljen - zaključio je plivač.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Arunović: Zorana je imala veliku motivaciju da osvoji zlatnu medalju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On