• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Najzgodniji frajer Holivuda napunio 45! Do skoro voleo samo jednu ženu, a onda odlepio za 12 godina mlađom

Vreme čitanja: oko 5 min.

Njegovi napori da premosti jaz između svoje muškosti i ranjivosti su zaista za primer

  • 0
Dodela Oskara 2022 Foto: Tanjug/AP

Da li je do kose, mišića, pogleda ispod debelih obrva, muževnog glasa - ne znamo, ali Džejson Momoa je ultimativni lepotan i to misle žene širom sveta!

Ovaj kršni muškarac, koji je tvrdio da celog života voli samo jednu ženu, pa brže-bolje našao devojku posle razvoda, ima to nešto u sebi, a činjenica da danas puni 45 godine sve ostavlja u neverici.

Pre nego što je postao Akvamen i Kal Drogo, furao je crveni šorts i glumio u "Čuvarima plaže". Iako izgleda kao neko kome godine stvarno stoje, razlika je upečatljiva, a krajem 1990-ih i početkom 2000-ih nosio je kratku kosu, pa su tada na njegovom licu bila najupečatljivije pune usne. Momoa, među lepotanima, ima najviše jagodica koje je svet ikada video, njegova koža je i dalje negovana, a verovatno će tako biti i kako bude vreme odmicalo, na njegovu sreću.

No, dobar izgled svakako nije garancija da će osvajati ženska srca samo tako. Njegov ljubavni život (do skoro) sveo se samo na jednu ženu, kojom je bio opčinjen od osme godine. Iako su mnoge ludele za njim, on je bio rešen da zavede damu kojoj se divio kad god bi je ugledao na malim ekranima.

Momoa je bio braku sa 11 godina starijom Lisom Bone, bivšom suprugom muzičara Lenija Kravica. Otkrio je da se u Lisu zaljubio kada je prvi put gledao "The Cosby Show" u kome je ona igrala, a tada je imao samo osam godina. Našalio se da je imao u planu da je prati i na kraju da je osvoji. Nekoliko godina kasnije, tačnije 2005. godine, upoznao ju je u jednom džez klubu i ubedio da ga povede kući jer je živeo u hotelu. Ostalo je, kaže, istorija.

Bili su u vezi 12 godina pre nego što su se venčali 2017. Razvod možda jeste finiširan ove godine, ali njih dvoje već godinama žive odvojeno, a u dokumentima je kao datum rastanka naveden 7. oktobar 2020. godine.

Par je vest o tome da se rastaje objavio tek dve godine kasnije, a u januaru ove godine je Lisa podnela i zvaničan zahtev za razvod.

Prema daljim navodima, razvod je brzo okončan i bivši supružnici su se lako dogovorili oko svega. Samo su se dogovorili oko podele imovine, kao i oko starateljstva nad šesnaestogodišnjom ćerkom Lolom i petnaestogodišnjim sinom Nakoa-Vulfom.

Još u toku cele brakorazvodne parnice, 2022. godine, šuškalo se da je u vezi sa koleginicom iz Meksika, glumicom Eizom Gonzales, a da su nagađanja istinita, potvrdio je kada je došao na premijeru njenog novog filma. Dotad nisu viđeni zajedno, niti uslikani u razmenjivanju nežnosti, ali je nekoliko zajedničkih prijatelja i ljudi iz Holivuda potvrdilo sumnje.

A onda je u maju rešio da obelodani vezu na "Instagramu" sa potpuno drugom devojkom objavljivanjem fotografija sa zajedničkog putovanja u Japan. Posle gotovo petogodišnjeg braka sa Lisom Bonet i kratke veze sa glumicom Eizom Gonzalez, filmska zvezda počeo je da se viđa sa koleginicom Adriom Arjonom, 12 godina mlađom. Njihova veza prvi put je naznačena početkom maja ove godine, kada je Momoa prisustvovao "Basingstoke Comic Con" u Engleskoj i otkrio fanovima da ima novu devojku. Poput Momoe, Arjona je istaknuta filmska i televizijska glumica. Njen prvi nastup bio je u kratkom filmu pod nazivom Loss, a njena prva značajna uloga bila je Dani Silva u sci-fi drami "Person of Interest".

Siguran u svoju muževnost, pokazuje i ranjivu stranu

Ako ostavimo po strani njegov ljubavni život, Džejsona Momou bi bilo lepo uvažiti i kao neprikosnovenog alfa mužjaka sigurnog u svoju muževnost, muškarca koji se ne libi da nosi roze i da govori o svojim nekonvencionalnim izborima, ako se to tako i dalje u 2024. može nazvati.

- Ružičasta je samo lepa boja. I prilično sam siguran u svoju muškost. Baš me briga šta neko misli - rekao u intervjuu za "InStyle".

Momoina jedinstvena pozadina objašnjava mnogo o njegovoj nepredvidivoj mešavini šarma i kontradiktornosti. Odgajala ga je samohrana majka u ruralnoj Ajovi dok je redovno putovao na Oahu, gde je rođen i gde još uvek živi njegov otac sa Havaja. Produkt je dva veoma suprotna sveta“, kaže on. Kao jedino dete mešovite rase u osnovnoj školi u Ajovi, bio je laka meta za nasilnike, a kasnije gradski sportisti nisu odobravali kada je počeo da se bavi umetnošću i skejtbordingom.

- Dosta sam dobijao batine. Samo zato što sam bio malo drugačij. Mislim, nosio sam "Birkenstocks" u srednjoj školi, i bilo je kao: 'Ti si nakaza!" - priznao je Momoa.

Za potrebe ovog intervjua se fotografisao se ponovo sa čuvenom roze gumicom koja je izazvala toliko komentara.

Džejson Momoa Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na crvenom tepihu Oskara 2019. u nedelju, Džejson Momoa je dokazao da upadljivi aksesoari nisu samo za dame. Momoa je upario svoje prljavoroze odelo modne kuće "Karl Lagerfeld" sa odgovarajućim svetloružičastim skranči gumicom kuće "Fendi". Obožavaoci su odmah pohrlili na Tviter da bi komentarisali njegov modni odabir.

Ni pletenice mu nisu strane, i nije ih nosio samo u ulozi vojskovođe Kala Droga u "Igri prestola" - ispleo je kosu i tu frizuru upario sa ful smokingom.

A onda je pokazao i svoju ranjivu stranu.

Priznao je da mu očinstvo teško pada jer je odrastao daleko od oca.

- Nisam znao šta je potrebno da bi bio tata. I ne želim samo da kažem svom sinu: "Zato što sam ti ja to tako rekao". Zaista želim da se povežem, i želim da bude ranjiv i otvoren.

Njegovi napori da premosti jaz između svoje muškosti i ranjivosti su zaista za primer.

- Mislim, ja sam ratnik, i ja ću to uspeti. Ali ja sam takođe prvi koji je rekao: "Imam mnogo problema i želim da mogu da ispravim te probleme". Svi imamo žensku i mušku stranu u sebi, i moramo da prihvatimo obe - zaključio je u intervjuu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jedan od najprivlačnijih glumaca pokazao zadnjicu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On